Saveti za put

Pre poletanja

Pre putovanja avionom jako je bitno da proverite da li imate pasoš i vizu, ukoliko je potrebna za zemlju u koju putujete.

Da bebi bude udobniji let

Putovanje avionom sa malim detetom treba dobro pripremiti, a Aerogaga vam na osnovu iskustva svojih putnika, uoči sezone putovanja i odmora, donosi nekoliko saveta kako da vam let protekne što lakše.

Ima li leka za strah od letenja?

Kada sanjamo lepa putovanja i zamišljamo sebe na nekim dalekim mestima, setimo se da putovanje ne podrazumeva samo destinaciju, već i prevazilaženje razdaljine između naše kuće i odredišta, a taj momenat je za neke od nas više nego mučan.

Da li trudnica da putuje ili ne, pitanje je sad?!

Treba li trudnica da krene na ozbiljnije putovanje, što podrazumeva odlazak van granica Srbije, na more, skijanje ili neku dalju egzotičnu i kulturološki drugačiju destinaciju. Tačan odgovor zavisi od niza faktora, a najvažniji je zdravstveno stanje i poodmaklost trudnoće.

Sve što treba da znate o Web check in-u

Pojam web check-in ili online check-in predstavlja prijavu na let preko interneta. Većina avio kompanija ima omogućen web check-in za letove iz Beograda a među njima su i Aegean, Air Serbia, Austrian Airlines, Alitalia, Emirates, Etihad Airways, LOT, Lufthansa, Qatar Airways, Swiss, Turkish Airlines...