Aerodromi

Nikola Tesla Beograd - BEG

Aerodrom Nikola Tesla Beograd idealno je lociran u odnosu na druge aerodrome u okruženju, jer nema navigacionih ograničenja i nalazi se na raskrsnici najvećih vazdušnih ruta. Vazdušne rute i prilazi opremljeni su modernom radio‑navigacionom opremom.

Golubovci Podgorica - TGD

Aerodrom Golubovci se nalazi u Podgorici i jedan je od dva aerodroma u Crnoj Gori. Ovo je javni aerodrom na kome se odvija medjunarodni saobracaj. Lokacija aerodroma je 12km juzno od Podgorice.

Tivat - TIV

Međunarodni aerodrom Tivat (IATA: TIV, IKAO: LYTV) se nalazi na jugu Crne Gore u bokokotorskom zalivu, 4 km južno od Tivta, 8 km od Kotora i 20 km od Budve.
Na aerodromu Tivat smešten je hub aviokompanije Montenegro erlajns.
Kroz aerodrom Tivat je 2007. prošlo 573.914 putnika.

Hejdar Alijev Baku - GYD

Međunarodni Aerodrom Hejdar Alijev (IATA: GYD, IKAO: UBBB) (Azeri: Heydər Əliyev adına beynəlxalq hava limanı) je aerodrom koji služi Baku, glavni grad Azerbejdžana.

Njujork Džon F. Kenedi - JFK

Međunarodni aerodrom Džon F. Kenedi (IATA: JFK, IKAO: KJFK, FAA LID: JFK) (engl. John F. Kennedy International Airport) nalazi se u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama. U početku se zvao aerodrom Ajdlvajld, a sada Kenedi — DžFK. Aerodrom se nalazi u četvrti Jamajka, Kvins, u jugoistočnom delu Njujorka oko 19 km od Donjeg Menhetna.

Toronto Pirson - YYZ

Međunarodni aerodrom Pirson (en. Toronto Pearson International Airport) je glavni najveći međunarodni aerodrom u Kanadi, i opslužuje Toronto i okolinu. Udaljen je 27 kilometara od centra Toronta. Najveći deo aerodroma se nalazi u gradu Misisagi.

Ruzine Prag - PRG

Međunarodni Aerodrom Ruzine Prag (IATA: PRG, IKAO: LKPR) (češ. Mezinárodní Letiště Praha-Ruzyně) je aerodrom koja služi Prag, glavni grad Češke Republike. Udaljen 17 km severozapadno od centra grada, čvorišta je za domaća vazdušna kompanija Češke aviolinije, kao i za Smart vings, Travel servis i niskotarifna aviokompanija Viz er.

Istanbul Ataturk - IST

Međunarodni Aerodrom Ataturk (biši Međunarodni Aerodrom Ješilikoj) (IATA: IST, IKAO: LTBA) (tur. Atatürk Uluslararası Havalimanı) je glavni međunarodni aerodrom koji opslužuje Istanbul, Turska.

Šeremetjevo Moskva - SVO

Medjunarodni Aerodrom Moskva-Šeremetjevo (IATA: SVO, IKAO: UUEE) (rus. Международный Аэропорт Москва-Шереметьево) je najveći aerodrom u Moskvi i baza kompanije Aeroflot.