Aerodromi

Diseldorf - DUS

Međunarodni aerodrom Diseldorf (IATA: DUSIKAO: EDDL) (nem. Flughafen Düsseldorf International) je treći aerodrom po veličini u Nemačkoj. Očekuje se da će u 2007. godini 16,6 miliona putnika proći kroz aerodrom.

London Getvik - LGW

Aerodrom Getvik (engl. London Gatwick Airport; IATA: LGW, ICAO: EGKK) je drugi najprometniji aerodrom u Londonu i u Velikoj Britaniji posle aerodroma Hitrou. U 2008. godini je bio 28. aerodrom u svetu po broju putnika, sa 34.205.887 ljudi koji su prošli kroz aerodrom.

London Hitrou - LHR

Aerodrom Hitrou (en. Heathrow Airport/London Heathrow Airport) je jedan od najvećih svetskih aerodroma. Nalazi se u londonskoj opštini Hilingdon i od centra Londona ga deli 24 km. Kroz Hitrou je 2005. prošlo 67,7 miliona putnika.

Pariz Šarl de Gol - CDG

Aerodrom Šarl de Gol je najvažniji aerodrom u Francuskoj. Ovaj međunarodni aerodrom otvoren je 8. marta 1974. godine i nalazi se 23 km severo-istočno od Pariza. Nazvan je u čast Šarla de Gola (1890-1970), generala i predsednika Francuske. Na aerodromu se nalazi veliki broj barova, restorana i prodavnica. Aerodrom ima tri terminala. Drugi terminal je izgrađen za potrebe kompanije Er Frans, ali danas prima i letove drugih kompanija. Treći terminal opslužuje čarter linije.

Amsterdam Schiphol - AMS

Međunarodni aerodrom Schiphol je najveći aerodrom u Holandiji. Aerodrom se nalazi 17,5 km jugozapadno od Amsterdama. U 2004. godine, Schiphol je bio četvrti u Evropi po broj putnika sa 42.541.000, iza aerodorma Hitrou (67.344.000), Pariz (52.260.000) pa Frankfurt (51.098.000).

Brač Bol - BWK

Aerodrom Brač ili Aerodrom Bol (hrvatski: Zračna Luka Brač или Zračna Luka Bol) se nalazi u Bolu na Hrvatskom ostrvu Brač. U leto, aerodrom prima mnoge čarter letove Kroacija erlajns, Ostrijan erlajns i Privat Vings Flugčarter.

Dubrovnik - DBV

Međunarodni Aerodrom Dubrovnik (IATA: DBV, IKAO: LDDU) (hrv. Međunarodna Zračna Luka Dubrovnik ) je jedan od najvećih međunarodnih aerodroma u Hrvatskoj. Aerodrom se nalazi u Čilipima, 13 km južno od centra grada Dubrovnika. Na Aerodromu Dubrovnik smeštene su baze Kroacija erlajnsa i Dubrovnik erlajn.

Zagreb - ZAG

Međunarodni aerodrom Zagreb (IATA: ZAG, IKAO: LDZA) (hrv. Međunarodna Zračna Luka Zagreb) je glavni međunarodni aerodrom u Hrvatskoj. Aerodrom je udaljen 10km od centra Zagreba.
Na Aerodromu Zagreb smeštene su tehničke baze Kroacija erlajnsa. Kroz Aerodrom Zagreb je 2007. prošlo 1.992.455 putnika.

Zadar - ZAD

Međunarodni aerodrom Zadar (hrvatski: Međunarodna Zračna Luka Zadar) se nalazi u naselju Donji Zemunik, 7 kilometara istočno od Zadra.