Aerodromi

Pula - PUY

Međunarodni aerodrom Pula (IATA: PUY, IKAO: LDPL) (hrv. Međunarodna Zračna Luka Pula) je aerodrom koja služi Pula, Hrvatska. Aerodrom se nalazi 6 km od centra Pule. Kroz Aerodrom Pula je 2007. godine prošlo 384.487 putnika

Rijeka - RJK

Aerodrom Rijeka (IATA: RJK, IKAO: LDRI) (hrv. Zračna luka Rijeka) je aerodrom blizu hrvatskog grada Rijeke. Aerodrom se nalazi na ostrvu Krk, 17 km od Rijeke.

Split - SPU

Međunarodni aerodrom Split (IATA: SPU, ICAO: LDSP) (hrvatski: Međunarodna Zračna Luka Split) je treći najvećih međunarodni aerodrom u Hrvatskoj. Aerodrom se nalazi u Kaštelu, 25 km zapadno od Splita. Na Aerodromu Split smeštene su baze Croatia Airlines.

Cirih - ZRH

Međunarodni Aerodrom Cirih (IATA: ZRH, IKAO: LSZH) (nem. Flughafen Zürich) takođe poznat kao Aerodrom Kloten, je aerodrom koji služi Cirihu. Aerodrom se nalazi u opštini Kloten, u Kanton Cirih, Švajcarska.

Minhen - MUC

Aerodrom Minhen drugi je po veličini aerodrom u Nemačkoj i smatra se jednim od najlepših i najzogdnijih aerodroma za putnike.
Preuzeo je sve putnike sa starog aerodroma i u prvih desetak godina udvostručio je broj, sa preko 15 miliona putnuka u 1996. na 30 miliona u 2006.

London City Airport - LCY

London City Airport je jedan od najvećih aerodroma u Londonu. Lociran je u centru Londona na 22 minta od finansijske četvrti i 17 minuta od Stratforfda. Okrenut je uglavnom poslovnim korisnicima i vlasnicima privatnih letelica.

Rim (ROM)

Najveći aerodrom u Rimu je Leonardo da Vinči ili kako ga drugačije nazivaju Fjumićino. Ovde sleću sve komercijalne avio kompanije, dok low cost kompanije uglavnom koriste aerodrom Kiampino.

Milano Malpensa - MXP

Aerodrom Malpensa je jedan od najvećih aerodroma u Milanu. Aerodrom Malpensa je međunarodni i jedan od ukupno tri Milanska aerodroma. Pored aerodroma Malpensa, Milano ima i nacionalni aerodrom Linate kao i aerodrom Orli u blizini Bergama.

Konstantin Veliki Niš - INI

Međunarodni aerodrom Konstantin Veliki - Niš je drugi po veličini međunarodni aerodrom u Srbiji. Međunarodni avijacijski kod (ICAO - code) i naziv aerodroma je LYNI, dok je kod međunarodnog udruženja avioprevoznika (IATA - code) INI.