Aerodromi

Larnaka - LCA

Međunarodni Aerodrom Larnaka (IATA: LCA, IKAO: LCLK) (grč. Διεθνές Aεροδρόμιο Λάρνακας) je međunarodni aerodrom koji služi Larnaci, Kipar.
Smešten je 8km od centra Larnake. Glavni je aerodrom Kipra i najveći je od dva putnička aerodroma na Kipru.

Elefterios Venizelos Atina - ATH

Međunarodni Aerodrom Elefterios Venizelos (IATA: ATH, IKAO: LGAV) (Grčki: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, "Ελευθέριος Βενιζέλος") je otvoren za putnike 29. marta 2001, i jedini je civilni aerodrom u Atini.
Aerodrom je baza za Olimpik Erlajnz i Idžijan erlajns.
Aerodrom se nalazi između gradova Markopoulo, Koropi, Spata i Loutsa, oko 20 km istočno od centra Atine. Dobio je ime po političaru Eleftheriosu Venizelosu koji je napravio izuzetan doprinos razvoju grčke avijacije i vazduhoplovstva u 1930.

Sofija - SOF

Međunarodni Aerodrom Sofija (IATA: SOF, IKAO: LBSF) je glavni aerodrom u Sofiji, glavnom gradu Bugarske. Na njemu se nalaze baze Bulgarija Era i Hemus era.

Dubai - DXB

Međunarodni Aerodrom Dubai (IATA: DXB, IKAO: OMDB) (arap. مطار دبي الدولي) je međunarodni aerodrom u Dubaiju, najvećem grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Na aerodromu je sedište avio-kompanije Emirati.

Suvarnabumi Bankok - BKK

Međunarodni Aerodrom Suvarnabumi (Tai: ท่าอากาศยานสุวรรณภูมิ) (IATA: BKK, ICAO: VTBS) se nalazi u predrgrađu Bangkoka Rača Theua. Na aerodromu su smeštene baze Tai ervejez internešenal, Bangkok Ervejz, Tai ErAzija

Beč - VIE

Međunarodni aerodrom Beč-Švehat (IATA: VIE, IKAO: LOWW) (nem. Flughafen Wien-Schwechat) je naprometniji i najveći aerodrom u Republici Austriji. Aerodrom je udaljen 18km jugo-istočno od glavnog grada Beča. Aerodrom je poznat pod imenom Švehat, jer je to naziv obližnjeg grada.

Sarajevo - SJJ

Međunarodni aerodrom Sarajevo (IATA: SJJ, ICAO: LQSA) je glavni međunarodni aerodrom u Bosni i Hercegovini. Na Aerodromu Sarajevo smeštene su tehničke baze B&H Erlajnza.

Kopenhagen - CPH

Međunarodni Aerodrom Kopenhagen (IATA: CPH, IKAO: EKCH) (dan. Københavns Lufthavn) je aerodrom koja obslužuje Kopenhagen, Danska. Aerodrom je udaljen 8km od centra Kopenhagena, blizu Kastrup i 24km zapadno od centra Malmea.

Aleksandar Veliki Skoplje - SKP

Proverite cene avio karata za sve polaske i dolaske do aerodroma Aleksandar Makedonski u Skoplju. Kada pronađete let koji vam odgovara kartu rezervišite odmah na sajtu. Prikazane cene karata su svim uračunatim taksama i nemate daljih doplata.