turkish-avio-kompanija

Turkish Airlines

  • Istanbul Turkish Airlines
  • Turkish Airlines
  • Turkish Airlines Kuba
Istanbul Turkish Airlines
avion-turkish

PROMO CENE DO ISTANBULA

PERIOD PRODAJE: 11-21OCT 2021

PERIOD PUTOVANJA: 01 NOV 2021 – 27 APR 2022

beograd istanbul

Nove destinacije

Turkish Airlines je uveo dve nove destinacije u Rusiji. Sada možete leteti do Samare i Voronježa!

Letite biznis klasom do Johanesburga.

Kliknite na sliku i pogledajte ponudu letova. 

let-beograd-johanesburg

Jedinstvena garancija sigurne kupovine

Cene avio karata na Aerogaga sajtu su jednostavno najniže. To za Vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje biste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.
Više o garanciji > 

Rezervacija i kupovina karata

Online rezervacije

Aviokarte možete rezervisati i kupiti na našem portalu tako što ćete popuniti polja maske pretraživača gore.
Proceduru kupovine možete da pogledate na stranici Uputstvo za kupovinu.

Promocije birate klikom na sliku (baner) promo destinacije na stranici.

Karte možete rezervisati i telefonom

Ukoliko se ne snalazite sami, uvek vam je dostupna naša korisnička podrška:

  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva
  • 0800-085-085 besplatan poziv iz Srbije
  • Viber ili WhatsApp broj +381-69-280-029-0

Na prekookeanskim letovima možete poneti 2 komada prtljaga do 23 kg

Informacije o prtljagu

Avio kompanija Turkish Airlines primenjuje dva različita koncepta kada je u pitanju prtljag:

  • Weight koncept - težinski koncept
  • Piece koncept - koncept "po komadu"

Za weight concept, putnici u ekonomskoj klasi imaju pravo na 30kg prtljaga, a u biznis klasi 40kg. Broj torbi u weight cocncept-u nije ograničen, ali jedna torba ni u kom slučaju ne sme da prelazi definisanu kilažu. Znači, npr, putnik biznis klase može da ima 2 torbe - jednu 20kg i drugu od 10kg, ali ne može da ima jednu torbu od 35kg, to nikako nije dozvoljeno.

Ukoliko je piece concept, putnici mogu da nose 2 komada prtljaga sa maksimalnom težinom 23kg u ekonomskoj i 32 kg u biznis klasi.

Avio kompanija

Turkish Airlines saobraća dva puta dnevno na relaciji Beograd – Istanbul.

Sa flotom od 330 aviona, Turkish Airlines leti u više zemalja i na više međunarodnih destinacija nego bilo koja druga avio-kompanija u svetu. Turkish Airlines-om možete putovati iz Beograda preko Istanbula na 292 destinacije u 116 zemalja širom sveta.

Miles&Smiles program

Avio kompanija Turkish Airlines ima svoj program prikupljanja milja Miles&Smiles za nagrađivanje lojalnih putnika

Saznajte više o programu na linku Program za lojalne putnike Turkish Airlines-a i partnera

Milje se zarađuju tokom putovanja sa avio kompanijama Turkish Airlines, Anadolujet i svim članicama Star Alliance grupe, kao i korišćenjem usluga svih partnerskih firmi (boravak u hotelima, rentiranje automobila i kupovine u specijalizovanim prodavnicama).

Da postanete član kliknite na Miles&Smiles program

Milje se mogu trošiti kako za letove tako i za sve usluge partnera, a u zavisnosti od broja zarađenih milja. 

Nepraćeno dete

Deca uzrasta do 12 godina mogu da putuju bez pratnje roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe, ali je obavezna službena pratnja.

Samostalno mogu putovati stariji maloletnici, od 12 do 18 godina, ali moraju poštovati domaće propise o putovanju u inostranstvo. Zakon u Republici Srbiji nalaže da moraju imati putne isprave (pasoš).

Prevoz životinja

Za putovanje sa životnjom morate nam poslati upit na info@aerogaga.com nakon napravljene rezervacije za Vas. Navedite vrstu, težinu i dimenzije sa transporterom. Vaš upit se prosledjuje avio kompaniji i moraćemo da sačekamo njihovu potvrdu. Isključivo mora biti čist Tourkish Airlines let.

Besplatan hotelski smeštaj (Free Hotel Layover)

Aviokompanija putnicima kojima je pauza u Istanbulu 12 i više sati za ekonomsku klasu, i 9 sati za putnike biznis klase, obezbedjuje smeštaj u nekom od obližnjih hotela sa kojima aviokompanija ima sklopljen ugovor. 

Uslov za besplatan smeštaj je naravno karta Turkish Airlinesa i nepostojanje alternative za bliži let.

Više informacija>

TourIstanbul

Ako letite preko Istanbula i imate pauzu veću od 6 sati Turkish Airlines Vas besplatno vodi u obilazak grada!
TourIstanbul obuhvata posetu muzejima i istorijskim objektima. 

Neophodno je da na Hotel Desku budete 30 minuta pre polaska i nije potrebno unapred rezervisati. U zavisnosti od dužine pauze izmedju letova, možete izabrati termine i trajanje obilaska: 08:30-11:00, 09:00-15:00, 09:00-18:00, 12:00-18:00 i 16:00-21:00 svakog dana. 

Saznajte više>

Procedura predaje i preuzimanja prtljaga

Ukoliko morate da napustite smeštaj u jutarnjim časovima i imate nekoliko sati do polaska, ne morate nositi prtljag sa sobom dok šetate kroz Istanbul. Možete ga predati službeniku u Miniport kancelariji na Taksimu, samo ga obavezno obavestite o detaljima svog leta. Službenik ċe Vas registrovati, primiti prtljag i uručiti prtljažni privezak. Kada stignete na aerodrom, prtljag preuzimate u Miniport kancelariji na aerodromu i produžavate na check-in.

Ukoliko predajete prtljag pri dolasku u Istanbul, predajete prtljag u Miniport kancelariji na aerodromu, a možete ga preuzeti do 23h istog dana u kancelariji na Taksimu.

Grupna putovanja

Ukoliko želite da rezervišete let za više od 9 putnika (uključujući decu) to se vodi kao grupa i procedura se razlikuje od standardne. Rezervaciju ne radite kroz sajt već je neophodno je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa destinacijom, datumima putovanja i imenima putnika.

Specijalni zahtevi

Ukoliko imate neki specijalni zahtev, invalidska kolica, neko određeno sedište, potrebna Vam je medicinska pomoć na letu..., obavezno nam pre putovanja pošaljite mail na info@aerogaga.com. Vaš zahtev mora biti prosleđen avio kompaniji.

Komentari (43)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Marina Sajkovic 15.07.2016

Ocena:

Zdravo,

Mene interesuje kada ću dobiti karticu Miles & More? Prijavila sam se pre 3.god ali nikada nisam dobila, a treba stići na kućnu adresu. Molim Vas da proverite i javite mi se.

Srdačan pozdrav, Marina Sajković

AeroGaga Avionske Karte 15.07.2016

Ocena:

Kada završite registraciju dobićete privremeni FF broj koji unosite uvek prilikom rezervacije, i koji vam omogućava da prikupljate milje u periodu od šest meseci. To je privremena kartica koja ima istu važnost kao i prava.

Tek kada prikupite makar jednu nagradnu milju, izdaje vam se stalna Miles & More kartica koja se šalje na vašu adresu.

Rezervišite avio kartu na linku Najpovoljnije avio karte i krenite da sakupljate milje.

Šenol Kosova 09.03.2015

Ocena:

Zdravo, mene interesuje kako se mogu prijaviti za posao u Turkish Airlinesu? Inace sam Turcin naTurskim jeziku sam se skolovao, a i srpski jezik jako dobro znam. Nadam se da cete mi odgovoriti na moj komentar. Unapred vam se zahvaljujem Š.Kosova.

AeroGaga avionske karte 14.03.2015

Ocena:

Avio kompaniju Turkish Airlines kontaktirajte putem broja telefona 011/3036195 ili lično na adresi Kneza mihajlova 30/V, 11000 Beograd. Na sajtu www.aerogaga.com rezervišite avio karte online

Šenol Kosova 12.03.2015

Ocena:

Da li bih mogli vi da mi pomognete oko kontakta kompanijom Turkish Airlines u Beogradu? Sa postovanjem, Š.Kosova

AeroGaga avionske karte 11.03.2015

Ocena:

Mi se isključivo bavimo prodajom avio karata svih avio kompanija. Moarate se obratiti direktno avio kompaniji Turkish Airlines kako bi vam pomogli oko vašeg pitanja. Rezervišite na sajtu www.aerogaga.com najjeftinije avio karte

S.J. 18.07.2014

Ocena:

Kolika je cena avio karte Beograd-Soci?

AeroGaga avionske karte 06.08.2014

Ocena:

Cena karte krece se od 220€ za let u jednom smeru, a za povratnu kartu cena je od 460€. Ponudu svih letova pogledajte na linku Beograd Soči

Marko Ristic 02.05.2014

Ocena:

Postovani,
Trebam leteti iz Kaira do Beograda. Interesuje me max tezina prtljaga i da li su uracunata 2 prtljaga ili jedan?
Unapred zahvalan Marko!

AeroGaga avionske karte 07.05.2014

Ocena:

U cenu karte uračunat je jedan kofer do 30kg.

Vladimir Ćosić 19.01.2014

Ocena:

Želeo bih da rezervisem kartu za NY krajem februara, u jednom pravcu i da pitam jel aktuelna ova cena od 249 evra?
Pozdrav

AeroGaga avionske karte 11.02.2014

Ocena:

Promocija je završena, pa avio kartu u jednom smeru možete kupiti po regularnoj ceni za sve Turkish Airlines letove na linku Beograd New York

Jovana Miletić 20.12.2013

Ocena:

Poštovana gospodo.

Ja sam Jovana Miletić iz sela Rataje opš. Aleksandrovac. Kada sam vam se prvi put javljala sa molbom da mi pošaljete jedan kačket za moju kolekciju kačketa bila sam u 8. razredu osnovne škole koju sam završila sa odličnim uspehom. Sada sam prva godina gimnazije i za sad ide dobro. Trenutno moja kolekcija kačketa broji 460 različitih kapa i kačketa. Moja želja je da postignem rekord u sakupljanju kačketa ali ne znam koliki je (ako neko zna neka mi javi). Moja akcija sakupljanja i dalje traje ali sada je malo manje zainteresovanih prteduzeća i drugih pravnih lica za moj hobi ali se nadam da će se to popraviti, ja ne odustajem od svoje ideje.

Javljam vam se ne sa molbom za pomoć u sakupljanju kačketa jer ste se vi već odazvali mojoj molbi veći iz drugog razloga.
Želim pre svega još jednom da vam se zahvalim na razumevanju, podršci i poklonu i da vam čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih provedete u zdravlju i veselju sa vašim najmilijima. Želim vam puno uspeha u 2014. godini kako u poslovnom tako i u privatnom životu vama lično a i vašim kolegama, da vam se u 2014.godini ostvare sve želje i nadanja i da vam deda mraz donese mnogo, mnogo lepih poklona zdravlja, sreće, ljubavi.
Ukoliko želite da pogledate moju kolekciju možete naći na fejsbuk stranici na adresi kacket-tim.
S' poštovanjem
Jovana Miletić 37236 Rataje, Aleksandrovac, Srbija.
PS: Ja vam se izvinjavam što vam dosađujem i što vam oduzimam vremena ako vam ne predstavlja problem volela bih da imam jedan vaš kalendar.

AeroGaga avionske karte 27.12.2013

Ocena:

Ukoliko želite i kalendar kompanije Turkish Airline spotrebno je da se obratite njihovom predstavništvu u Beogradu.
Preko portala www.aerogaga.com možete kupiti avionske karte za sve moguće letove.

Vekoslav Krstic 02.11.2013

Ocena:

Moze li u Beogradu da mi se rezervise karta za povratakiz Libije - Bengazi, preko Turske.
Hvala unapred!

AeroGaga avionske karte 18.11.2013

Ocena:

Kartu iz Beograda, kao i sa bilo kog kraja sveta možete rezervisati na linku Bengazi Beograd.
Da se informišete o mogućnostima plaćanja kliknite na Online kupovina

Ivana Stojcic 20.10.2013

Ocena:

Interesuje me relacija Soci - Beograd, za jednu osobu?
Sta je najeftinije i preko koje avio kompanije? Da li mogu da rezervisem let iz Srbije? Unapred hvala!

AeroGaga avionske karte 31.10.2013

Ocena:

Do Sočija je najbolje leteti preko Istanbula kompanijom Turkish ili preko Moskve kompanijom Aeroflot.
Da pogledate red letenja i cene za planirani datum putovanja kliknite na Avio karte do Sočija

Olivera Ivančević 15.10.2013

Ocena:

Interesuje me relacija Bagdad - Beograd, kako je najbolje i najjeftinije putovati.
Koja je cena povratne karte (ekonomska klasa) za jednu osobu.
Nemam još uvek precizan datum polaska, od decembra pa nadalje me interesuje da li u tom periodu imate neki popust, akciju, itd.

AeroGaga avionske karte 18.10.2013

Ocena:

Na relaciji Bagdad Beograd najbolje je leteti preko Abu Dabija kompanijom Etihad.
Cena karte u jednom smeru kreće se od 490€, dok je povratna karta 770€.

Ponudu svih kompanija za planirani datum putovanja pogledajte na linku Bagdad Beograd

Igor Popović 05.10.2013

Ocena:

Pitao bih Vas šta se tačno ubraja u ručni prtljag? Da li je jedan manji kofer (dimenzija koje se uklapaju u 55x40x23) ručni prtljag?
Pitam zato što mi nije sasvim jasan opis na websajtu oko toga šta je ručni prtljag.

AeroGaga avionske karte 14.10.2013

Ocena:

Ručni prtljag jeste manji kofer ili torba koju unosite u kabinu aviona i standardene dimenzije jesu 55x40x23.