Kačket Turkish Airlines

Postavio: Jovana Miletić, 20.12.2013

Poštovana gospodo.

Ja sam Jovana Miletić iz sela Rataje opš. Aleksandrovac. Kada sam vam se prvi put javljala sa molbom da mi pošaljete jedan kačket za moju kolekciju kačketa bila sam u 8. razredu osnovne škole koju sam završila sa odličnim uspehom. Sada sam prva godina gimnazije i za sad ide dobro. Trenutno moja kolekcija kačketa broji 460 različitih kapa i kačketa. Moja želja je da postignem rekord u sakupljanju kačketa ali ne znam koliki je (ako neko zna neka mi javi). Moja akcija sakupljanja i dalje traje ali sada je malo manje zainteresovanih prteduzeća i drugih pravnih lica za moj hobi ali se nadam da će se to popraviti, ja ne odustajem od svoje ideje.

Javljam vam se ne sa molbom za pomoć u sakupljanju kačketa jer ste se vi već odazvali mojoj molbi veći iz drugog razloga.
Želim pre svega još jednom da vam se zahvalim na razumevanju, podršci i poklonu i da vam čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih provedete u zdravlju i veselju sa vašim najmilijima. Želim vam puno uspeha u 2014. godini kako u poslovnom tako i u privatnom životu vama lično a i vašim kolegama, da vam se u 2014.godini ostvare sve želje i nadanja i da vam deda mraz donese mnogo, mnogo lepih poklona zdravlja, sreće, ljubavi.
Ukoliko želite da pogledate moju kolekciju možete naći na fejsbuk stranici na adresi kacket-tim.
S' poštovanjem
Jovana Miletić 37236 Rataje, Aleksandrovac, Srbija.
PS: Ja vam se izvinjavam što vam dosađujem i što vam oduzimam vremena ako vam ne predstavlja problem volela bih da imam jedan vaš kalendar.

Odgovori na komentar

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

AeroGaga avionske karte 27.12.2013

Ocena:

Ukoliko želite i kalendar kompanije Turkish Airline spotrebno je da se obratite njihovom predstavništvu u Beogradu.
Preko portala www.aerogaga.com možete kupiti avionske karte za sve moguće letove.