Destinacije

Avio karte Amsterdam

Amsterdam je jedan od centara evropske kulture: od pozorišnih predstava do uličnih performera, od bioskopa i koncertnih sala do antikvarnica u muzejskoj četvrti.

Avio karte Cirih

Posetite grad u kome se sudar kultura vidi na svakom koraku. Visok standard života, izvanredan noćni život, brojna kulinarska iskustva i razne aktivnosti u toku godine čini da ovaj grad bude atraktivno mesto za milione turista.

Avio karte Venecija

Posetite grad koji je čuven po kanalima i grandioznim bazilikama, grad koji je izgrađen na 118 mostova i sigurno je destinacija koju nikako ne smete zaobići.

Avio karte Sevilja

Sevilja se nalazi na jugu Španije i četvrta je po veličini metropola u zemlji. Kada šetate ovim prelepim gradom dah vam zastaje na svakom koraku.

Avio karte Njujork

Za Njujork se kaže da je centar sveta. Simbol slobode i neograničenih mogućnosti. To je grad sa najvećim brojem stanovnika u Americi.

Avio karte London

Posetite London i proverite zašto je to jedan od najposećenijih gradova u celom svetu. Vrhunska moda, kultura, i prisustvo kraljevske snage vide se na svakom koraku.

Avio karte Firenca

Kao prestonica renesanse, Firenca poseduje i najveći zbirku umetničkih dela na zemlji. Takođe, raskošne katedrale i ukusna hrana očaraće svakoga.

Avio karte Berlin

Berlin je prestonica najmoćnije evropske države Nemačke. Sedište je svih važnijih institucija i velikih korporacija. Sada je grad centar moderne svetske kulture i umetnosti.

Avio karte Moskva

Moskva je glavni grad Rusije, a prostire se na površini od čak 1081 kv. kilometra. Sama ta činjenica govori da vam 24 sata nikako neće biti dovoljno da obiđete ceo grad, ali s detaljnim planiranjem možete videti zaista dosta toga.