Destinacije

Avio karte Pert

Da li ste nekada nekom obećali da ćete ga odvesti na kraj sveta ako zatreba? Ako jeste i ukoliko vas je taj neko ozbiljno shvatio, onda je jedna od opcija svakako i – Pert!

Avio karte Adelaid

Adelaide, još poznatiji kao glavni grad vina i festivala Australije, odlično je mesto da iskusite kulturu i praktičnost umereno velikog grada bez mnogih frustracija koja možete da imate u ostalim većim gradovima Australije kao što su Sidnej i Melburn.

Avio karte Guangdžou

Guangdžou je treći po veličini u Kini i glavni je grad provincije Gvandong, komercijalni centar razvoja i pored Hong Konga najnaseljenije i najrazvijenije područije Azije. Nalazi se na jugu Kine, u zalivu koji je poznat pod imenom Biserna reka.

Avio karte Okland

Okland je je najveći grad na Novom Zelandu sa 1.3 miliona stanovnika, ali ne i glavni. Nalazi se na severnom ostrvu izmedju Pacifika sa jedne i Tasmanijskog mora sa druge strane, a izgradjen je na tlu sa 59 vulkana.

Avionske karte Dubai

Dubai je poznat u svetu kao moderna oaza za putnike i grad koji je zabeležio najveći porast poseta i renesansu turizma. Ovaj grad privlači milione ljudi iz svih zemalja širom sveta, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog samog hedonizma i uživanja.

Avio karte Singapur

Za egzotičnu destinaciju i najbolji ukus kulture Dalekog istoka, iskoristite promociju na našem portalu i posetite ostrvsku grad-državu Republiku Singapur.

Avio karta Ras Al Khaimah

Ras el Hajma se nalazi na obali Persijskog zaliva na severnom kraju Ujedninjenih Arapskih Emirata. Ras Al Khaimah emirat zahvata područje od 43 km gde živi oko 263 hiljada stanovnika. Predivne lagune i peščane plaže nadovezuju se na planinsku granicu sa Omanom.

Avio karte Ho Ši Min - Nekadašnji Sajgon

Grad koji je bio poznat pod imenom Sajgon, današnji Ho Chi Minh City jeste čudesna, ali i karakteristična mešavina neplanske gradnje sa bezbroj malih i često od vlage i sunca ispucalih stambenih zgrada, gusto načičkanih duž motociklima i tezgama zakrčenih ulica, i impozantnih kolonijalnih građevina koje služe kao javni objekti, muzeji ili galerije.

Avio karte Sejšeli

Ako na Sejšele budete dolazili avionom, sletećete na najveće ostvro Mahe gde se i nalazi glavni grad Viktorija. Uglavnom je ovo početna destinacija svih turista i on je prava turistička atrakcija ovog ostrva koje morate posetiti.

Avio karte Zanzibar

Smešteno uz istočnu obalu Afrike, ostrvo Zanzibar je sastavni deo Tanzanije koje se nalazi u blizini poznatijih komšija Mauricijusa i Sejšela. Za samo 489€ letite do ove destinacije u Africi aviokompanijom Qatar Airways.