Destinacije

Upoznajte Adelaid - Grad aboridžinske kulture

Adelaide, još poznatiji kao glavni grad vina i festivala Australije, odlično je mesto da iskusite kulturu i praktičnost umereno velikog grada bez mnogih frustracija koja možete da imate u ostalim većim gradovima Australije kao što su Sidnej i Melburn.

Guangdžou - Centar razvoja Kine

Guangdžou je treći po veličini u Kini i glavni je grad provincije Gvandong, komercijalni centar razvoja i pored Hong Konga najnaseljenije i najrazvijenije područije Azije. Nalazi se na jugu Kine, u zalivu koji je poznat pod imenom Biserna reka.

Okland - Grad na 59 vulkana

Okland je je najveći grad na Novom Zelandu sa 1.3 miliona stanovnika, ali ne i glavni. Nalazi se na severnom ostrvu izmedju Pacifika sa jedne i Tasmanijskog mora sa druge strane, a izgradjen je na tlu sa 59 vulkana.

Posetite Dubai

Dubai je poznat u svetu kao moderna oaza za putnike i grad koji je zabeležio najveći porast poseta i renesansu turizma. Ovaj grad privlači milione ljudi iz svih zemalja širom sveta, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog samog hedonizma i uživanja.

Singapur - Grad Ostrvo

Za egzotičnu destinaciju i najbolji ukus kulture Dalekog istoka, iskoristite promociju na našem portalu i posetite ostrvsku grad-državu Republiku Singapur.

Ras Al Khaimah

Ras el Hajma se nalazi na obali Persijskog zaliva na severnom kraju Ujedninjenih Arapskih Emirata. Ras Al Khaimah emirat zahvata područje od 43 km gde živi oko 263 hiljada stanovnika. Predivne lagune i peščane plaže nadovezuju se na planinsku granicu sa Omanom.

Ho Ši Min - Nekadašnji Sajgon

Grad koji je bio poznat pod imenom Sajgon, današnji Ho Chi Minh City jeste čudesna, ali i karakteristična mešavina neplanske gradnje sa bezbroj malih i često od vlage i sunca ispucalih stambenih zgrada, gusto načičkanih duž motociklima i tezgama zakrčenih ulica, i impozantnih kolonijalnih građevina koje služe kao javni objekti, muzeji ili galerije.

Sejšeli - Ostrvo Mahe

Ako na Sejšele budete dolazili avionom, sletećete na najveće ostvro Mahe gde se i nalazi glavni grad Viktorija. Uglavnom je ovo početna destinacija svih turista i on je prava turistička atrakcija ovog ostrva koje morate posetiti.

Zanzibar - Avantura koja se ne propušta

Smešteno uz istočnu obalu Afrike, ostrvo Zanzibar je sastavni deo Tanzanije koje se nalazi u blizini poznatijih komšija Mauricijusa i Sejšela. Za samo 489€ letite do ove destinacije u Africi aviokompanijom Qatar Airways.