Destinacije

Edinburg - grad iz bajke

Grad sa bogatom istorijom i velikim šarmom. Proglašen UNESCO-vom svetskom baštinom 1995. godine. Dvorac Edinburg je centralna atrakcija prestonice Škotske.

Kijev

Majka svih ruskih gradova i mesto na kojem je započet put koji će Rusiju učiniti najvećom carevinom na planeti.

Split

Split je najveći hrvatski primorski grad i sve popularnije turističko odredište. Pogledajte šta sve možete videti u domu slavne Dioklecijanove palate.

Pula

Poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnome moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma.

Dubrovnik

Dubrovačka je republika bila središte obrazovanja i kulture u doba renesanse, daje mu se epitet istorijski važnog središta.

Tivat

Tivatski turistički korak meri se miljama. Izletište kotorske gospode, potom grad vrednih brodograditelja i pomoraca, izrastao je u respektabilni turistički centar.

Ohrid

Po pravilu, oni koji jednom upoznaju Ohrid, ponovo se vraćaju ovom gradu- muzeju, čija svaka crkva i crkvica, freska ili ikona predstavlja raritet neprocenjive vrednosti.

Malme

Prelepi Malme će vas oduševiti raskošnom arhitekturom i interesantnim muzejima na svakom koraku. Bilo da se u ovaj grad zaputite sa prijateljima ili voljenom osobom, odličan provod je zagarantovan.

Dortmund - dom fudbala

Nekadašnji "Grad čelika" danas je moderna i kosmopolitska metropola sa životnim standardom za poželeti. Pročitajte korisne informacije o ovom prelepom gradu i na našem portalu rezervišite i kupite avio kartu do Dortmunda.