Avio karte Tivat

Tivat - respektabilni turistički centar

Tokom cele godine avio kompanija Air Serbia vam omogućava direktan let koji možete rezervisati na linku Beograd Tivat.

Rezervišite let na vreme, iskoristite promotivnu akciju i platite avio kartu samo 99€

Uštedite preko 100 eura!

SAVET: Ako sada kupite karte za putovanje u sezoni, jun, jul ili avgust, ista je cena, još uvek promotivna. Ne čekajte zadnji trenutak, karta vas tada može koštati i preko 200€.

let-beograd-tivat

Letovi do Tivta se odvijaju svakoga dana u više termina, da li vam više odgovara jutarnji, popodnevni ili večernji let?

Predlažem da kliknete na link Red letenja do Tivta i saznate koje vreme polaska možete odabrati za datum putovanja koji želite.

let-beograd-tivat
Smeštaj u Tivtu

Od etitnog naselja Porto Montenegro, preko udobnih hotela, apartmana, do jeftinog privatnog smeštaja...

Ako vas interesuje isključivo luksuzan smeštaj u hotelu sa 5 zvezdica predlažem da pogledate šta smo izdvojili za vas:

regent-porto-montenegro

Ako ne želite da 3000 eura plaćate jednu noć u hotelu spremili smo ponudu apartmana na samoj obali, a opet po pristupačnim cenama.

apartmani-tivat

Za one kojima nije bitan smeštaj, koji žele da dan provedu na plaži, a noć u klubu ili diskoteci, izdvajamo najjeftinije apartmane u Tivtu koje možete rezervisati već po ceni od 20€ noć.

Najlepše plaže

Tivatska rivijera bogata je sa dvadesetak malih, atraktivnih plaža, ali i mnogobrojnim uvalama. 

Plavi horizonti se nalazi na otvorenom moru, uz istoimeni hotel sa sitnim (radioaktivnim-lekovitim) peskom. Plitko dno pruža se daleko u more pa je pogodno za decu i neplivače.

plavi-horizonti

Plaža Oblatno - Voda je kristalno čista, a dno je peskovito. Na plaži se nalazi plažni bar, a uređen je teren za odbojku na vodi i boćanje.

plaza-oblatno

Ostrvo cveća - Ostrvo je bogato raznim istrorijskim spomenicima. Na njemu se nalazi konak i crkva posvećena Arhangelu Mihailu, kao i mošti svetih monaha.

ostrvo-cveca

Popodnevna šetnja će vas dovesti do centra grada i elitnog nautičko-turističkog centra  „Porto Montenegro“ 

Porto Montenegro je naselje oko marine i matična luka za jahte, koji su osmišljeni tako da zadovoljavaju potrebe svih jahti, njihovih vlasnika, gostiju i posade. 

porto-montenegro

Ukoliko niste baš zainteresovani za nov i moderan deo grada, produžite dalje i obiđite školski brod Jadran, jedna od stvari koja već godina oslikava Tivat. 

skolski-brod-jadran

Tivat je poznat i po jednoj kuriozitetnoj ex-YU manifestaciji. Ovde se nalazi jedini Generalni konzulat bivše države SFRJ, u čijoj organizaciji se svakog 25. maja, na Dan mladosti, nastavlja da neguje tradicija svega onoga što je obeležavalo dane mira u bivšoj državi socijalističkog tipa. 

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.