Low cost

Wizz air

Plan pokretanja aviokompanije Wizz Air donet je u junu 2003. godine, kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Varadijem, generalnim direktorom kompanije.

Ryanair

Ryanair je irska niskotarifna avio kompanija sa sedištem u Dablinu, sa glavnim predstavništvom na Londonskom aerodromu Stansted. Osnovana je 1985. godine i od tada je najveća i najpoznatija low cost kompanija u Evropi.

Fly Dubai

Fly Dubai nudi putnicima najpristupačnije avio karte za preko 45 destinacija. Let možete rezervisati on line ili pozivom na broj 0800/085085 ili 062/280029.

Vueling

Low cost avio kompanija Vueling je španska avio kompanija sa tradicijom dugom 12 godina. Sedište avio kompanije je u Barseloni.

Norvidžn er šatl

Norvidžn er šatl je druga najveća aviokompanija u Skandinaviji sa sedištem u Fornebu, Norveška. Uz konkurentne cene i prijateljska rešenja i usluge, kompanija je doživela značajan rast u poslednjih nekoliko godina.

Air one

Ponudu za sve letove, italijanske low cost avio kompaniju Air One pogledajte na sajtu. Avio karte možete rezervisati on line ili pozivom na broj 0800/085085.