Sakupljanje milja

Iskoristite brojne beneficije i popuste koje avio kompanije pružaju svojim lojalnim putnicima.

Frequent Flyer programi se formiraju kako bi ste zaradili milje dok letite nekom od avio kompanija, da potrošite i kupite ih.

Sakupljanje nagradnih milja

Sa svakim letom, bez obzira koja je destinacija u pitanju i koja avio kompanija, ostvaruje bonus milje koje dalje možete iskoristiti za gratis kartu neke od partnerskih avio kompanija.

Postoje i drugi načini za prikupljanje milja. Možete koristiti specijalne kartice različitih avio kompanija, gde sa svakom kupovinom ostvarujete nagradne milje. Veliki broj outlet centara, rent-a-car agencija, hotela i drugih prodavnica takođe vam doprinosi njihovom povećanju.

Trošenje nagradnih milja

Trošenje možete izvršiti na više načina, jedna od osnovnih pogodnosti je gratis karta koju ostvarujete sa određenim brojem nagradnih milja. Upgrade (prelazak na višu klasu), pristup lounge barovima na aerodromima širom sveta ili prednost prilikom čekiranja su neke od dodatnih pogodnosti.

Kupovina milja

Ukoliko vam za gratis kartu fali odrđeni broj milja, možete ih dokupiti. Cena zavisi od avio kompanije, kao i sama procedura kupovine.

Frequent Flyer programi

Miles & More je najveći program nagrađivanja putnika u Evropi koji je organizovala kompanija Lufthansa. Putnici ostvaruju pravo na beneficije nakon prikupljenog određenog broja milja, odnosno poena, koji se dobijaju za korišćenja usluga svih partnera u programu, koje su članice Star Alliance. Milje se kumulativno sabiraju nakon svake iskorišćene avio karte.

Da postanete član programa kliknite na Miles & More loyalty program

Pored Star Alliance druga po veličini avio alijansa u svetu je Sky Team. Oni takođe svojim lojalnim putnicima pružaju brojne povoljnosti. Sky Team program razlikuje dve kategorije frequent flyer putnika: Elite i Elite Plus. Ove kategorije određene su članstvom u pojedinačnim benefit programima aviokompanija članica alijanse.

Da postanete član kliknite na Frequent Flyer Sky Team

Više detalja o programima nagrađivanja kompanija možete pročitati ukoliko kliknete na sliku ispod.

etihad-air-serbia

Detaljnije...

air-france-klm

Detaljnije...

alitalia

Detaljnije...

lufthansa

Detaljnije...

turkish-airlines

Detaljnije...

montenegro-airlines

Detaljnije...

adria-airways

Detaljnije...

aeroflot-bonus-program

Detaljnije...

Komentari (12)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Gordana 07.12.2017

Ocena:

Interesuje me da li milje mogu da kupim retroaktivno, išla sam 2 puta u NY i jednom u LA ,to je oko 50.000km Kompanije Air France,KLM. Hvala!

AeroGaga 07.12.2017

Ocena:

Retroaktivno upisivanje milja je moguće jedino ukoliko kontakirate direktno aviokompaniju i pošaljete im sve bordinge sa putovanja.

Na linku MILJE pogledajte sve detalje

Milena Petrović 27.03.2017

Ocena:

Interesuje me povratna avio karta Beograd Cleveland za dve osobe, polazak 17. jun, a povratak 14. jul

AeroGaga Avionske Karte 28.03.2017

Ocena:

Povratna avio karta Beograd Cleveland za dve odrasle osobe iznosi 1566 eura sa svim taksama i kompletnim prtljagom. Let je sa dva presedanja, u Detroitu i Amsterdamu, a kompanija kojom letite je KLM.

Ponudu letova za različite datume putovanja pogledajte na linku Beograd Cleveland

Sundic Radmila 25.01.2017

Ocena:

Da li imate promotivnu kartu iz Podgorice za Doha Qatar za 16 februar, a povratak 27 februar? Koja je cijena?

AeroGaga avio karte 25.01.2017

Ocena:

Najjeftinija cena je 496 eur kompanijom Air Serbia, a možete Visa ili Master karticom da je kupite na linku Podgorica Doha

Dusan Savkovic 03.02.2016

Ocena:

Možete li mi reći da li ako putujem samo unutar Amerike mogu da skupljam milje i osvarujem popuste?

AeroGaga Avionske Karte 04.02.2016

Ocena:

Milje sakupljate prilikom svakog putovanja, kako u Evropi, tako i u Americi. Broj milja zavisi od destinacije, avio kompanije i klase kojom putujete, a možete ih iskoristiti za gratis kartu ili besplatan prelazak na višu klasu. Na sajtu svakog Frequent Flyer programa imate kalkulator milja. Avio kartu za sve letove u Americi možete rezervisati na linku Aerogaga.

Ivan Kaludjerovic 13.08.2015

Ocena:

Koliko iznosi cijena povratne karte iz Beograda do Minhena, putovanje u periodu od 20. Septembra do 28.Septembra

Unaprijed zahvalan!

Aerogaga Avionskekarte 30.08.2015

Ocena:

Cena aviokarte do Minhena za navedeni datum iznosi 231€. Let je direktan, avio kompanije Lufthansa. U pretraživaču na našem sajtu za Beograd ukucajte BEG, a za Minhen ukucajte MUC i datume i dobićete najjeftiniju cenu karte sa svim taksama.

Tara Ristic 14.07.2015

Ocena:

Koja je cena povratne avionske karte iz Beograda do Skoplja? Datum polaska: 29.7., a datum povratka 2.8.

AeroGaga avionske karte 16.07.2015

Ocena:

Cena karte Beograd Skoplje iznosi 145€. Let je direktan, a prevoznik je Air Serbia. Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Skoplje.