Destinacije

Avio karte Malta

Malta predstavlja, državu-arhipelag smešten u srcu Mediterana, na raskršću Evrope i Afrike a krasi je blaga klima, lepe plaže i čisto biserno more. U ponudi portala Aero gaga potražite najpovoljnije avio karte i posetite Maltu.

Avio karte Toronto

Toronto je najveći grad u Kanadi. Nalazi se na severozapadnoj obali jezera Ontario, a svojom ponudom se uvek nadje u listama gradova koje morate posetiti. Za ovu daleku destinaciju najpovoljnije karte možete pronaći na portalu Aero Gaga.

Avio karte Abu Dabi

Abu Dhabi je deo Ujedinjenih Arapskih Emirata i ujedno je i glavni grad svih emirata. Nalazi se na ostrvu u Persijskom zalivu, a najpovoljnije letove do ove destinacije možete pronaći na portalu Aero Gaga.

Samba i Rio de Žaneiro

Iskusite čari Rio de Žaneira, bez sumnje jednog od najuzbudljivijih gradova na planeti. Rio je milionska prestonica, drugi grad po veličini u Brazilu a najpovoljnije letove naći ćete na portalu Aero Gaga.

Avio karte Pariz

Pariz je obavezna destinacija ukoliko volite umetnost, istoriju, arhitekturu ili modu, oduševljava vas ulično slikarstvo. U francusku prestonicu letite najpovoljnije preko portala Aero Gaga.

Avio karte Čikago

U obilasku SAD-a za svakog turistu nezaobilazan je Cikago. Grad koji vam nudi izuzetno dobar provod i zabavu, gde cete naici na jedinstveno dobru ponudu restorana. Najpovoljnije karte do Cikaga naci cete na portalu Aero Gaga.

Avio karte Berlina

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke. Ovaj grad, koji ima mnogo toga da ponudi i najzahtevnijim posetiocima, smešten je na rekama Špre i Hafel, na severoistoku Nemačke. Najpovoljnije avio karte naći ćete na Aero Gaga portalu.

Avio karte Istanbul

Ovde pronađite korisne informacije i vodič za turističko putovanje u Istanbul. Najpovoljnije cene avio karata za putovanja iz Beograda.

Avio karte Sao Paulo

Dobro došli u Sao Paulo, urbanu prestonicu Brazila koja će vas impresionirati. Informišite se šta obavezno treba da posetite i kupite najjeftinije avio karte.

Avio karte Barselona

Grad umetnosti, fudbalskih navijača i muzike, poznata po brojnim prelepim plažama, katedralama, muzejima, akvarijumima i istorijskim centrima.