Avio karte Sao Paulo

sao-paulo-avio-karte

Živopisan, interesantan, dinamičan i uvek u pokretu - to je Sao Paulo. Moderna i živahna prestonica Brazila, glavno je mesto za uživanje u gastronomskim poslasticama i predivnoj prirodi, ali i urbanizmu unutar Brazila.

Ovaj prelepi grad je definitivno prestonica velikih suprotnosti: u isto vreme je vrlo bogat i siromašan. Jedno lice Sao Paula ogleda se u finansijskom sedišitu države sa puno stranih firmi, jakom berzom, redovnim ekonomskim manifestacijama i BDP-om od 260 milijardi dolara. Sa druge strane, tu je i veliki stepen siromaštva koji postoji u favelama, a prati je i jako visoka stopa kriminala.

Ono što će vas iznenaditi svakako su velike saobraćajne gužve. Interesantna činjenica je da postoji 420 registrovanih helikoptera u ovom gradu, koji prevoze ljude sa jednog kraja grada na drugi, zbog neverovatnih saobraćajnih kolapsa koji tu nastaju. U gradu koji ima više od 13 miliona stanovnika, prevoz helikopterom jedan je od rastućih i najunosnijih biznisa trenutno.

Nemojte se začuditi ukoliko na ulicama ovog grada vidite puno japanaca - najveći japanski grad koji se nalazi izvan Japana, upravo je Sao Paulo.

Od svega onoga što Sao Paulo može da ponudi, svakako se izdvaja Zoo Safari koji se nalazi u sklopu zoološkog vrta u Sao Paulu. Možete uživati u pravom safariju (vožnja u zatvorenim vozilima) i videti životinje koje se kreću slobodno. Naravno, ujedno iskoristite priliku i da posetite zoološki vrt, koji je definitivno jedan od najlepših u Južnoj Americi.

Nemojte propustiti jedinstvenu priliku da pogledate grad sa najvišeg nebodera: Edifício Altino Arantes. To je jedan od najviših nebodera u Brazilu i ujedno odlično mesto s kojeg možete videti grad iz ptičje perspektive. Sa svojim 161 metrom visine, nekada je bio najviša zgrada u gradu. Ima vidikovac kome je pristup besplatan i sa kojeg možete uživati u pogledu na grad.

Ukoliko imate vremena, provedite dan u parku Ibirapuera. Ovaj park neodoljivo podseća na Central Park u Njujorku. Ibirapueru vam preporučujemo ako ste ljubitelj prirode i ako želite da provedete prekrasan dan uživajući u prirodi, bez gradske vreve i meteža. Napunite korpu za piknik autentičnim brazilskim poslasticama, prošetajte, fotografišete prelepe prizore i uživajte u mnogobrojnim sadržajima - festivalima, koncertima i sportskim manifestacijama.

Nudimo vam najjeftinije avio karte na relaciji Beograd Sao Paulo, a avio kompanije čije letove nudimo su: KLM Royal Dutch AirlinesAir FranceAir SerbiaLufthansa.

Ukoliko ste zainteresovani za rezervaciju i kupovinu avio karte za Sao Paulo, savetujemo da pročitate uputstvo za kupovinu.

Ako vam je prilikom rezervacije i kupovine potrebna moja asistencija, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.