Destinacije

Avio karte Bangkok

Bangkok je grad koji predstavlja turističko žarište jugoistočne Azije. "Grad anđela" je prepun modernih tržnih centara, neverovato uzbudljivog noćnog života, mnogih fenomenalnih znamenitosti i atrakcija koje odražavaju svoju jedinstvenu baštinu, i mnogo, mnogo više...

Avio karte Buenos Aires

Na južnoj hemisferi američkog kontinenta, jedan od najvažnijih gradova Latinske Amerike je Buenos Aires, jedan od najpoznatijih i najnaseljenijih gradova u svetu. Smatra se najbogatijim gradom i "Alfa svjetskim gradom".

Avio karte Sidnej

Glavni grad Novog Južnog Velsa u Australiji, Sidnej, ima više od tri miliona stanovnika od čega 170.000 stanuje u centralnoj zoni. Sidnej je najveći i najstariji grad u Australiji.

Avio karte Peking

Peking je prestonica Narodne Republike Kine. Drugi je najveći grad u Kini, posle Šangaja, broji 14,5 miliona stanovnika, a do njega uz Qatar Airways samo za 400 evra!

Avio karte Džakarta

Džakarta je glavni grad Indonezije, na ostrvu Javi. Najveći je grad jugoistočne Azije. Avio kompanijom Qatar Airways možete putovati po promotivnim cenama.

Avio karte Male, Maldivi

Male je glavni i najveći grad Maldiva. Nalazi se u južnom delu ostrva Male. Sa avio kompanijom Qatar Airways možete putovati do ove neverovatne destinacije po promotivnim cenama.

Avio karte Melburn

Melburn je grad koji će vas očarati modernom arhitekturom, kulturnom šarolikošću, ljubaznim domaćinima i bezbrojnim mogućnostima.

Avio karte Puket

Puket je destinacija koja vam pruža avanturu i dobar provod uz neverovatne kabaree, a ujedno možete da uživate u prelepoj prirodi i neverovatnim plažama.

Avio karte Johanesburg

Johanesburg je najveći grad Južnoafričke republike i ekonomska prestonica. Najpovoljniji letovi su kompanijom Qatar Airlines na portalu Aero Gaga.