Avio karte Puket

Puket Qatar Airways

Puket se nalazi na jugu Tajlanda na obalama Andamanskog mora, a ujedno je i najveće ostrvo Tajlanda. Nekadašnja džungla, a sada jedno od najposećenijih destinacija, sa velikim brojem luksuznih hotela, marina, plantaža kaučuka, banana, kokosa i ananasa.

Za ljubitelje prirode ovaj tropski raj bogat je atrakcijama koje obuhvataju prelepe peščane plaže, providno - plavu vodu, šumovite planine, doline prepune egzotičnih životinja i raznovrsnog biljnog sveta.

Qatar Airways promocija

Avionsku kartu za Puket možete kupiti po ceni od 578 evra za ekonomsku klasu!

Avio karte možete rezervisati na linku Beograd Puket. Za Puket unesite HKT, a za Beograd BEG. 

Postoji i veliki broj banja koje nude pravo opuštanje, za one koji su željni pravog odmora.

Na Puketu se nalaze brojni hramovi koji su pravi simbol budizma, pa se na svakom ćošku mogu videti Budine statue.

Šta posetiti u Puketu?!

Većina turista putuje na Tajland zbog bogatog noćnog života. Phuket FantaSea Show je zanimljiv i profesionalan vid zabave gde možete videti kabare umetnike, slonove, doživeti mnogo humora, fantazije i vatre. Cena karte iznosi 2.200 THB za odrasle, a 2.000 THB za decu.

Simon Cabaret je najveći tranvestit kabare. Zapanjujući kostimi, blještava svetla, odličan zvučni sistem i skupi setovi su deo ove pozorišne ekstravagancije.

Phromthep Cape je najviše fotografisana, a možda i najpoznatija lokacija na ostrvu. Svake večeri veliki broj autobusa, skutera i automobila prođe Rawai plažu kako bi otišli do najjužnijeg brda na ostrvu da gledaju zalazak sunca na svom vrhuncu. Na vrhu brda se nalazi uvek pun parking na kome se okupljaju vozila sa ljudima iz svih krajeva sveta. Svuda se vidi blic od foto aparata, uperivanje prstima i zagrljaji zaljubljenih.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da putujete do ove neverovatne destinacije po promotivnim cenama. Prilikom pretrage za Puket unesite HKT

Možete da pogledate i ponude za ostale destinacije po promotivnim cenama: Beograd Male, Beograd Seul, kao i Beograd Tokio

puket-qatar

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.