Avio karte Bali

Bali-Qatar-Airways

Kristalno čista voda, koralne lagune, veličanstveni hramovi, palme, džungle i vulkani su karakteristike Balija. Plaže koje najviše privlače turiste i predstavljaju pravi tropski raj su Sanur, Nusa Dua, Kuta i Legian.

Prosečna godišnja temperatura je 30 stepeni što omogućava da tokom cele godine uživate u obilju zabave, sportovima na vodi, odličnom šopingu, u izvrsnoj hrani, uzbudljivom noćnom životu.

Rezervaciju avio karata, kao i cenu avionskih karata možete pogledati na linku Beograd Bali. Za Bali unesite DPS, a za Beograd BEG. 

Ova ostrvska regija nudi različite vrste prirodnih lepota, od vulkana koji još uvek tinjaju do smaragdnozelenih pirinčanih polja, od gustih tropskih šuma do prostranih farmi, od močvara do brda, od prelepih planina do prostranih koralnih vrtova. Najinteresantnije turistima je da Indonezija ima gotovo najlepše peščane plaže na planeti.

bali-plaza

„Skupina neodoljivih ostrva“, ima veoma interesantan sastav stanovništva. Preko 200 različitih etničkih grupa žive na tlu Indonezije i pričaju preko 300 jezika. Indonežani su veliki ljubitelji muzike, plesa, pozorišta, festivala, bez obzira na etničku raznolikost, što se posebno ističe na seoskim proslavama i nacionalnim praznicima.

Kuhinja se razlikuje od regije do regije, a ono što im je zajedničko je pirinač u kombinaciji sa različitim jelima od mesa, ribe ili povrća i sa vrlo ukusnim prelivima. Morska hrana je takođe dobra, a ne može se odoleti ni velikom izboru tropskog voća. Kuhinje drugih naroda su takođe zastupljene u znatnoj meri.

Zabava nikako ne izostaje u ovoj egzotičkoj destinaciji. Za avanturiste tu su džungle, splavarenje, surfing, ronjenje, za putnike raspoložene za kupovinu tu su tradicionalne lutke, porcelan, antikviteti, drvorez, nakit, tekstil, koža, grnčarija, ratan nameštaj i predmeti od školjki.

Šta posetiti?!

Na putu ka centralnom delu ostrva nalaze se Gitgit vodopadi kao i jezero Bratan sa hramom Pura Ulun Danu, koji je jedan od najlepših na ostrvu.

U centralnom Baliju nalazi se gradić Ubud, kulturno jezgro ostrva. Glavna i definitivno najzanimljivija atrakcija Ubuda je majmunski centar. Ova gusta šuma je dom tri stotine Makaki majmuna, koji su većinom prijateljski nastrojeni, ali usled nepažnje turista dešava se da ukradu aparat, ranac i slično.

U blizini Ubuda nalazi se hram Gunung Kawi, odnosno kompleks koji čine dva hrama Gunung Kawi svet i Gunung Kawi kraljevske grobnice.

Na krajnjem jugu je Kuta, prestonica zabave. Dinamičan turistički grad pun barova, tezgi i surfera.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da letite do ove neverovatne destinacije po promotivnim cenama od 550 evra. Prilikom pretrage za Bali unesite DPS. 

Možete da pogledate i ponude za ostale destinacije po promotivnim cenama: Beograd Guangdžou, Beograd Male, Beograd Seul

Ukoliko poželite da posetite Denpasar - Bali, kontaktirajte nas na:

* +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, a možete i sa fiksnog
* 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
* Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290 (samo poruke i pozivi)
* Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kliknite na link Kako da kupim i pročitajte detaljne instrukcije kako da rezervišete avio kartu i izvršite uplatu. A možete da kliknite i na banner koji se nalazi u nastavku.

Komentari (2)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Jelena Visnjic 18.09.2018

Ocena:

Da li su uključene aerodromske takse u cenu na Vašem sajtu? Hvala!

AeroGaga 19.09.2018

Ocena:

Na portalu Aerogaga cene koje su prikazane uključuju sve aerodromske takse i ručni prtljag. Težina ručnog prtljaga zavisi od aviokompanije.Za sva pitanja i najbolje ponude možete poslati mail sa upitom na info@aerogaga.com