Avio karte Peking

Peking-Qatar-Airways

Peking je prestonica Narodne Republike Kine. Drugi je najveći grad u Kini, posle Šangaja, broji 14,5 miliona stanovnika. Veliki je saobraćajni centar sa mnoštvom pruga, puteva i avio-puteva koji ulaze i izlaze iz njega u svim pravcima. Ovaj grad je takođe politički, kulturni i obrazovni centar NRK.

Avio karte možete rezervisati po promotivnoj ceni na linku Beograd Peking

Šta posetiti u Pekingu?

Zabranjeni grad - Zabranjeni grad se sastoji od preko 9.999 prostorija i 800 zgrada, a zauzima površinu od preko 720.000 metara kvadratnih. Palata je izgrađena između 1406. i 1420. godine. Kada obiđete carsku palatu i izađete kroz Vrata božanske moći, možete ući u Jingshan (Džingšan) park i videćete divnu panoramu carske palate. U večernjim satima, posebno tokom leta, Zabranjeni grad je prelep. 

Trg Tjenanmen - Smešten u samom srcu Pekinga, to je mesto za masovne parade i skupove. Najveći je trg ove vrste u svetu. 1949. godine, sa govornice na Tjenanmenu, predsednik Mao je proglasio osnivanje Narodne Republike Kine. Prilikom izlaska i zalaska sunca, možete pogledati ceremoniju podizanja i spuštanja kineske zastave.

Hram neba - Nalazi se u južnom delu grada i više od pet vekova hram je bio jedno od najvažnijih svetih mesta za celu zemlju. Ako odete u Hram neba u ranim jutarnjim satima, možete videti ljude koji vežbaju Kung fu i Taj či, a možete i vežbati sa njima.

Kineski zid - Ovo je najveća građevina na svetu, a njegova ukupna dužina iznosi 8.851km. Veći deo Kineskog zida u Pekingu dobro je očuvan i to su uglavnom ostaci dinastije Ming.

Postoji još veliki broj atraktivnih destinacija, kao što je Hutong, koga čine jedinstvene stare gradske ulice, paviljon pandi, posebno zanimljiv za decu, nacionalno pozorište u obliku jajeta, Hram Lame, jedini hram koji ima svoju metro stanicu, a možete posetiti i Muzej glavnog grada.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da posetite ovu neverovatnu destinaciju po promotivnim cenama već od 400 evra. Prilikom pretrage za Peking unesite BJS

Možete da pogledate i ponude za ostale destinacije po promotivnim cenama: Beograd Guangdžou, Beograd Šangaj, kao i Beograd Tokio

Ukoliko poželite da posetite Kinu i Peking, kontaktirajte nas na:

* +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
* 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
* Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
* Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu i rezervaciju odgovarajućeg leta pogledajte na Kako da kupim

peking-opsti-baner

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.