Avio karte Bangkok

Bangkok-Qatar-Airways

Bangkok je grad koji predstavlja turističko žarište jugoistočne Azije. "Grad anđela" je prepun modernih tržnih centara, neverovato uzbudljivog noćnog života, mnogih fenomenalnih znamenitosti i atrakcija koje odražavaju svoju jedinstvenu baštinu.

Saobaraćajne gužve u ovom gradu ne postoje, moderni "vazdušni vozovi" i podzemni saobraćajni sistem pokrivaju veliku površinu. Možete obići područje oko reke gliserom ili rečnim taksijem. Bez obzira da li je vaše putovanje poslovno ili vam je cilj da uživate, Bangkok vam nudi bezbroj uzbudljivih mogućnosti.

U svakom trenutku kod nas možete pronaći garantovano najjeftinije cene avionske karte za relaciju Beograd Bangkok

Za Beograd unesite BEG, a za Bangkok BKK.

Šta da posetite u Bangkoku?

Velika Palata (Grand palace) sačinjena od mnoštva pagoda, hramova i parkova je prva destinacija u Bangkoku koju morate videti. Centralna kraljevska rezidencija je izgrađena 1782. i tokom 150 godina je bila dom kraljeva. Posle Velike Palate uputite se u obilazak još tri veoma bitna hrama u okolini. U Wat Phra Kaew se nalazi statua Smaragdnog Bude, čuvara tajlandskog naroda. Drugi hram koji morate posetiti je Wat Pho u kome se nalazi statua Ležećeg Bude, a nemojte preskočiti ni Wat Arun.

Pijaca Chatuchak je posebno zanimljiva turistima zato što na njoj možete kupiti sve "od igle do lokomotive". Otvorena je svakog vikenda od ranih jutarnjih časova do 20h uveče i nalazi se neposredno pored parka Chatuchak.

Lumphini park je najveći park u Bangkoku. Ukoliko ga posetite malo pre 18h kada se pušta nacionalna himna videćete kako se svi šetači zaustavljaju da je ispoštuju. U ovom periodu velike grupe ljudi posećuju park Lumphini da bi radili jogu, bavili se plesom, tai chi-jem, koristili sprave za rekreaciju na otvorenom ili radili fitness.

Uživajte u Tajlandskoj masaži

Tajlandska masaža je definitivno nešto što ne smete propustiti. Za sat vremena masaže ćete izdvojiti oko 200 bata (5 eura) a masaže nogama i aromatičnim uljima koštaju nešto više, ali i dalje veoma pristupačno.

Kliknite na banner u nastavku i rezervišite kartu za zeljeni datum putovanja. Ukoliko vam je potreban naš savet ili preporuka, svakog radnog dana od 9h do 21h možete da nas pozovete na broj +381-62-280029 ili nam pošaljete Viber ili WhatsApp poruku na +381692800290

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.