Avio karte Sidnej

Sidnej Qatar Airways

Glavni grad Novog Južnog Velsa u Australiji, Sidnej, ima više od tri miliona stanovnika od čega 170.000 stanuje u centralnoj zoni (City of Sydney). Sidnej je najveći i najstariji grad u Australiji.

Sidnej se nalazi u jugoistočnom delu australijeske obale. Izgrađen je oko zaliva Port Džekson. Sidnej je najveći finansijski centar Australije. Vodeće privredne granesu poslovne usluge, proizvodnja, turizam, mediji i zdravstvo.

Sidnej prosto zasija tokom leta. Nijedan grad nema toliko iskonske plaže u blizini naselja. Ljubitelji kulture će uživati u Kući opere (Opera House), pijacama Sidneja i mnogobrojnim događanjima koja se dešavaju u tom periodu. Oni koji vole da se zabavljaju sigurno neće propustiti Novogodišnji festival u Sidneju, Dan Australije i Mardi Gras.

Znamenitosti

Sidnejska opera danskog arhitekte Jerna Ucona najpoznatija je građevina u Sidneju. Sagrađena je u ekspresionističkom stilu. Druga poznata građevina je Sidnejski lučki most čiji je projektant engleski inženjer Ralf Friman. Grad ima tri botaničke bašte od kojih je najpoznatija Kraljevska botanička bašta. Sidnejski toranj je visok 305m, te je drugi po visini u Australiji i treći po visini na Južnoj hemisferi.

Sidnej je jedini globalni grad Australije. To je mesto sa jedinstvenim osećajem za stil, s ljubavlju prema sportu i proslavama.

Posetite neke od najpoznatijih plaža na svetu

Mnogo toga možete videti i raditi u Sidneju. Zaliv je prirodno igralište i nudi prvoklasni pogled. Širok izbor kulturnog života, dinamična kulinarska scena i urbani predeo koji je smešta savremene i kolonijalne arhitekture. Bondi i Manli su nadaleko čuvene plaže, a tu je i pet nacionalnih parkova koji pružaju nezaboravno iskustvo na otvorenom.

Sa severa ka jugu se u Sidneju proteže zlatni lanac lako dostupnih plaža na kojima možete da provedete dan surfujući i plivajući, a potom možete da jedete i zabavljate u priobalnim restoranima i barovima.

Žitelji Sidneja su veoma prijateljski nastrojeni prema turistima.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da posetite trenutno najatraktivniju destinaciju po promo ceni. 

Da pogledate ponudu kliknite na link Beograd Sidnej - Australija

U Australiji još preporučujemo da pogledate Melburn, Pert i Adelaide.

Ukoliko poželite da otputujete do Sidneja u Australiji, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.