Avio karte Male, Maldivi

Maldivi Qatar Airways

Maldive su nazivali ostrvom Kraljeva, jer su kraljevske dinastije baš sa njega vladale. Mnogi smatraju da je ovo ostrvo čista egzotika.

Nezaboravno iskustvo predstavlja sletanje na međunarodni aerodrom u Male-u, glavni grad Maldiva. Kada se posmatra iz vazduha ovo ostrvo podseća na pravo umetničko delo vrhunskog slikara.

Avionsku kartu za Maldive možete kupiti po ceni od 500 evra za ekonomsku klasu!

Rezervaciju možete izvršiti na linku Beograd Male. Za Male (Maldive) unesite MLE, a za Beograd BEG.

Šta posetiti na Maldivima?

Obavezno posetite Esjehi Art Gallery koja je smeštena u istočnom delu Sultan Parka, i jedna je od najstarijih građevina u Maleu. Ideja galerije je da očuva i promoviše tradicionalna i moderna umetnička dela Maldiva.

Riblja pijaca je jedna od najvećih atrakcija Malea i uvek je prepuna ljudi. Prodavnice su snabdevene raznim proizvodima, a na pijaci se mogu naći ribarnice u kojima se nudi riba iz različitih delova zemlje.  Posetioci mogu da se upute na riblju pijacu i da uživaju u mirisima, ali i u različitim ljudima, koji su svi veoma prijatni i raspoloženi za upoznavanje.

Na Maldivima se nalaze neke od najlepših plaža na svetu. Nesvakidašnji ambijent kokosa i tropskog voća, prelepi beli pesak, sve to čini uživanje savršenim. Najlepša plaža je Nalaguraidhoo na ostrvu South Ari.

Sportske aktivnosti na Maldivima

Jedrenje, surfovanje, skijanje na vodi i pecanje, kao i ekspedicije u podvodni svet, čine ova ostrva privlačnom destinacijom.

Većina ljudi dolazi na Maldive samo da bi iskusili podvodni svet. Čak i jednostavne i ne mnogo opasne aktivnosti kao što su ronjenje u plitkoj vodi laguna omogućava susret sa “papagaj ribom“ (parrotfish), sasom, „ribama hirurzima“ (surgeonfish) i „kornet ribama“ (cornet fish). Interesantno je videti i hermit krabu (hermit crab), raznobojne dagnje i puževe.

Veliki broj hotela nudi i uslugu standardnih sportova, odbojku, tenis, skvoš, stoni tenis i badminton. Postoji i određen broj fitnes centara u kojima posetioci mogu uživati u časovima aerobika.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da posetite ovaj maleni i šarmantan grad po promotivnoj ceni leta. Prilikom pretrage za Male unesite MLE. 

Možete da pogledate i ponude za ostale destinacije po promotivnim cenama: Beograd Peking, Beograd Bangkok, kao i Beograd Bali

Ukoliko poželite da posetite Male na Maldivima, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

male-qatar

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.