Avio karte Melburn

Melburn-Qatar-Airways

Melburn je grad koji će vas očarati modernom arhitekturom, kulturnom šarolikošću, ljubaznim domaćinima i bezbrojnim mogućnostima.

Brojni barovi, odlična muzička scena, sjajna kafa, kao i lokalna strast prema sportu su karakteristike drugog najvećeg grada u Australiji.

Let do Melburna

Avio karte po promotivnim cenama možete rezervisati na linku Beograd Melburn. Za Melburn unesite MEL, a za Beograd BEG. Udobno, sigurno i sa osmehom na licu :)

Barovi se bukvalno nalaze svuda. Ukoliko ste pravi ljubitelj kafe, ona je u Melburnu poput religije, a njeno pravljenje je na umetničkom nivou. Možete je probati u bilo kom kafeu ili se raspitajte o prošlogodišnjem pobedniku takmičenja Barista.

Melburn se može pohvaliti jednom od najživljih scena uličnih grafita. Obiđite Hosier Lane i Duckboard Palace ili probajte da nađete Banksy.

Melburn tvrdi da ima najbolju živu scenu na svetu. Poslušajte bendove poput Espy in St Kilda, The Corner in Richmond ili Pony in the CBD. Ako ste ljubitelj džeza, posetite Bennet’s Lane u gradu.

Ljubitelji sporta mogu posetiti ovaj grad u vreme teniskog turnira Australian Open u januaru, Formule 1 australijskog grand pria u martu ili Prolećnog trkačkog karnevala u novembru.

Šta posetiti u Melburnu?!

Jedna od atrakcija koje ne smete propustiti u Melburnu je Market kraljice Viktorije. U njemu se nalazi veliki izbor hrane i pića, kao i garderoba različitih proizvođača. Radno vreme marketa je utorkom i četvrtkom od 6h - 14h, petkom od 6h - 18h, subotom od 6h - 15h i nedeljom od 9h - 16h.

Puffing Billy je voz koji se nalazi na strmoj železnici koja prolazi kroz guste šume i paprati. Put je dug 25 km, i vodi od Belgrave-a, koji je na sat vremena od Melburna do Emerald Lake Park-a. Na slici možete videti cene karata .

billy-cena

Warook stočna farma se nalazi na sat vremena od Melburna. Posetioci mogu da provedu neko vreme sa životinjama koje ne mogu videti u Evropi,sa kengurom i koalom, čak ih mogu i hraniti. Ovde mogu probati i ukusnu nacionalnu kuhinju.

Najposećenije mesto u Melburnu je parada pingvina. Sa svakim zalaskom sunca stotine, čak i hiljade malenih pingvina izlazi iz mora i prelazi preko plaže kako bi otišli do njihove jazbine.

Avio kompanija Qatar Airwas vam omogućava da putujete do Melburna po promotivnim cenama. Prilikom pretrage za Beograd unosite BEG, a za Melburn MEL.

Možete da pogledate i ponude za ostale destinacije po promotivnim cenama: Beograd Sidnej, Beograd Adelaide, kao i Beograd Bali

melburn-qatar

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.