Destinacije

Avio karte Delhi

Delhi, osim što je glavni grad Indije, po površini je i njen najveći grad. Nalazi se u severnom delu države, prostire se na površini od 1.484 km², a u njemu živi oko 12,5 miliona stanovnika. Sa širom okolinom, broj stanovnika Nju Delhija se povećava na čak 18 miliona ljudi.

Avio karte Štutgart

Štutgart je grad u kojem mogu da se vide odlični muzeji, stare crkve, romantični dvorci, ali i moderna i avangardna umetnost. Ovde se piju fantastična vina, jede dobra hrana, organizuju zanimljivi festivali i prave najprestižniji automobili na svetu.

Avio karte Dizeldorf

Dizeldorf je grad muzeja, sajamski centar, grad sa najvećom japanskom zajednicom u Evropi, ozbiljan modni centar. Odavde su grupe Kraftwerk i Toten Hosen, a u jednom od najpoznatijih dizeldorfskih klubova otkrivene su Klaudija Šifer i Hajdi Klum.

Avio karte Sankt Peterburg

Sankt Petersburg je, posle Moskve, drugi po veličini grad u Rusiji i njen veliki ekonomski, industrijski, naučni i kulturni centar. Smatra se ruskim gradom u kojem najviše vlada kosmopolitski duh.

Avio karte Kairo

Kairo je glavni grad Egipta i kolevka civilazacije koji leži na obali reke Nil. Najstariji deo grada je na istočnoj strani reke, a moderni deo se postupno širi zapadno, okružujući zelene površine doline Nila.

Avio karte Krabi

Krabi je grad smešten na zapadnoj obali južnog Tajlanda, na ušću reke Krabi u zaliv Pangnga. Nalazi se u provinciji Krabi, čije je ujedno aministrativni centar. Takođe, grad je upravno središte istoimenog distrikta. U Krabiju živi oko 25. 000 stanovnika. Ovo je jedan od centara industrije i turizma Tajlanda.

Avio karte Vankuver

Vankuver je najveći grad kanadske pokrajine Britanska Kolumbija. Vankuver je najveća i najprometnija luka u Kanadi. Po veličini je treći grad u Kanadi, ali je na prvom mestu po kvalitetu života.

Avio karte Pataja

Pataja se nalazi samo 150 kilometara od Bangkoka, a najpoznatija je po pabovima i go-go barovima, ali i razvijenim sportskim aktivnostima.

Avio karte Lisabon

Lisabon je prestonica Portugala i sa više od pola miliona stanovnika je najveći grad ove države. Nalazi se na zapadnoj obali Pirinejskog poluostrva i kroz njega protiče reka Tagus.