Avio karte Dortmund

dortmund

Dortmund je najveći grad u Rurskom distriktu, i nudi ogroman broj zanimljivosti i atrakcija u kulturološkoj, istorijskoj, ali i sportskoj sferi. Po broju stanovnika to je 8. grad po veličini u Nemačkoj.

Dortmund je veoma razvijen grad i popularna turistička destinacija. Bilo da se na putovanje u ovaj grad zaputite sa društvom, voljenom osobom ili porodicom, dobar provod je zagarantovan. Klima u Dortmundu se može poistovetiti sa ovdašnjom - leta su umereno topla, dok su zime umereno hladne, ali ipak hladnije od naših.

Zaljubljenici u urbanost će zavoleti Dortmund na prvi pogled. Izdvojite jedan produženi vikend i obiđite ovaj neverovatan grad.

Najpovoljnije avio karte na relaciji Beograd Dortmund pronađite na našem portalu. Letovi za Dortmund iz Beograda i u suprotnom pravcu raspoloživi su svakog utorka, četvrtka i subote preko low cost avio kompanije Wizz Air.

I sa niškog aerodroma sada postoji redovna linija do Dortmunda. Avio kartu možete rezervisati na linku Niš Dortmund. Letovi će se odvijati svakog ponedeljka i petka sa očekivanim polaskom u 11:40h. Cena avio karte će se kretati od 25 eura po pravcu, takođe preko low cost avio kompanije Wizz Air.

*Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na našem portalu. 

Najjeftinije avio karte za Dortmund možete kupiti i rezervisati na portalu Aerogaga. U tom slučaju, savetujemo vam da pročitate uputstvo za kupovinu.

Šta obići?

Dortmund Zoo

Jedna od najvećih dortmundskih atrakcija svakako je zoološki vrt. Prepun atraktivnih životinjskih vrsta i smešten u prelepi ambijent, ovaj ZOO se urbaja u jedan od boljih evropskih zooloških vrtova. Otvoren je davne 1953. godine i do danas broji više od 1500 životinja. Ovde možete pogledati na koje sve načine možete doći do ZOO Dortmund.

Prošetajte kroz sve parkove

Doživite Dortmund na pravi način - osetite njegov duh šetajući parkovima po kojima je poznat. Bilo da se odlučite za Westpark, Westfallen park, Rombergpark ili Fredenbaumpark - nećete pogrešiti.

Muzej umetnosti i kulturne istorije

Ovaj muzej je jedan od starijih u Nemačkoj, osnovan je 1883. godine i bez pogovora je jedan od najiteresantnijih u Rurskom distriktu. Predstavlja savršeni balans između muzeja umetnosti, ali i bastiona društva kroz istoriju. Pored ovog muzeja, savetujemo da posetite i Museum am Ostwall. 

Stadion Westfallen

Svakako ono što svi moraju videti pri dolasku u Dortmund je čuveni Westfallen studio, dom fudbalskog kluba Borusija Dortmund. Ovaj fudbalski klub osnovan je 1909. godine i jedan je od najpoznatijih evropskih timova, a definitivno je i ono što je prva asocijacija kada pomislimo na Dortmund. Stadion ima kapacitet od više od 80.000 mesta.

Korisne informacije:

Dortmundski aerodrom je dom nekoliko velikih avio kompanija - (easyJet, Wizzair, Air Berlin). Ne postoji direktna tramvajska linija niri voz od aerodroma do centra grada, ali zato postoje shuttle autobusi do Centralne Dortmundske stanice i Holzwickede stanice i aerodroma. Autobuska stanica nalazi se odmah pored železničke stanice.

Ovde možete pogledati mapu saobraćajnog prevoza u Dortmundu i kako najlakše da stignete od aerodroma do centra grada.

Valuta koja se koristi u Dortmundu je evro.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte do Dortmunda, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.