Avionske karte Dubai

Avionske karte Dubai

Dubai je poznat u svetu kao moderna oaza za putnike i grad koji je zabeležio najveći porast poseta i renesansu turizma. Ovaj grad privlači milione ljudi iz svih zemalja širom sveta, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog samog hedonizma i uživanja.

Dubai predstavlja jedan od sedam emirata koji se nalazi na obali Persijskog zaliva i smešten je na delu gde se susreću Evropa, Afrika i Azija. Odlikuje se tropskom klimom i pravi je raj za turiste tokom cele godine. Prvobitna delatnost stanovnika je bio ribolov i lov na školjke, a pronalaskom nafte postaju svetski proizvođači poznati širom sveta. Dubai vremenom razvija turizam i danas je ovo poznata destinacija za putovanje sa preko 10 miliona posetilaca godišnje.

U toku cele godine možete pronaći jako povoljne letove aviokompanije Qatar Airways na liniji Beograd - Dubai. Cena povratne avio karte sa svim taksama i prljagom iznosi 349€ sa jednim presedanjem u Dohi.

Ono što odlikuje ovaj grad je svakako gostoprimstvo koje pored zabave i raznih aktivnosti obećava najbolje, najluksuznije i najekstravagantnije odmore u svojim izuzetnim hotelima. U gradu postoji i veliki broj hotela sa pet zvezdica, dok se razvoj ovog velelepnog grada nikako ne zaustavlja.

Luksuz koji ćete pamtiti

Toplo i sunčano vreme čine plaže koje gledaju na Persijski zaliv ostvarenjem snova za sve one koji uživaju u tropskom okruženju. Mnoge plaže su u posedu hotela koji se nalaze na obali, dok je malo njih javno. Mamzer plaža je najpopularnija javna plaža, praćena Jumeirah Beach Parkom.

Znamenitosti

Ukoliko ste ranoranilac možete otići na Jutarnji safari pustinjom ili ako ipak više volite visine iz ptičije perspektive možete videti sva arhitektonska čuda Dubaija. Vožnja balonom može potrajati skoro čitav dan, dok vožnja hidroavionom traje oko 40 minuta.

Još jedan način koji Vam preporučujemo kako bi ste upoznali Dubai je Velika tura autobusom. Postoje dve ture – dnevne i noćna, kao i ona duža, koja podrazumeva više stajanja kako bi turisti izašli iz autobusa, razgledali znamenitosti i kupili suvenire.

Šoping

Pored znamenitosti, nešto što najviše privlači posebno pripadnice lepšeg pola je i šoping. Dubai je ostvarenje snova za sve dame koje vole kupovinu. Od tradicionalnih začina i ćilima, do luksuznih trgovina hi-tech elektronike i uredjaja, modnih odevnih predmeta i nakita.

Ukoliko poželite da posetite Dubai i Ujedinjene Arapske Emirate, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.