Avio karte Okland

Avio karte Okland

Okland je je najveći grad na Novom Zelandu sa 1.3 miliona stanovnika, ali ne i glavni. Nalazi se na severnom ostrvu izmedju Pacifika sa jedne i Tasmanijskog mora sa druge strane, a izgradjen je na tlu sa 59 vulkana.

Do destinacija na Novom Zelandu najpovoljnije letove možete naći u ponudi aviokompanije Qatar Airways. Na liniji Beograd - Okland cena povratne karte sa svim taksama i prljagom iznosi 1139€ sa jednim presedanjem u Dohi.

Okland ima okeansku klimu sa toplim vlažnim letima i blagim zimama. Pljuskovi su česti ali kratkotrajni, tako da sunce uvek nadje način da okupa ovaj prelepi grad zracima. Pored sunca, ovaj grad ima i mnogo parkova i zelenih površina. Jedan od njih se zove Brdo jednog drveta, čuven upravo po samo jednom drvetu, i to na vrhu brda.

Najveći, a ujedno i najmladji vulkan u Oklandu je Rangitoto. Erupcijom pre sedamsto godina uništio je maorsko naselje. Rangitoto je moguće videti iz skoro svakog kraja Oklanda, te je i jedna od najpoznatijih odlika tog grada. Možete otići na piknik, posetiti vulkanski vrh Mount Eden, odakle se pruža savršen pogled na grad i luku.

Svuda su plaže, male i velike luke, šetališta i galebovi. Jedrilice, jahte, čamci i brodovi. Drugi markantan simbol grada je Sky Tower najviša gradjevina na južnoj hemisferi. Na vrhu ovog nebodera je restoran sa pogledom od kog zastaje dah i iz kog možete skakati bandži džampom.

Oakland je definitivno mesto na kojem možete steći mnogo novih prijatelja a izlasci su jeftiniji u ovom gradu koji je znatno manji od gradova susedne Australije kao što su Sidnej, Melburn, Pert i Adelaide.

Ukoliko poželite da otputujete do Oklanda - Novi Zeland, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.