Avio karta Ras Al Khaimah

Avio karta Ras Al Khaimah

Ras el Hajma se nalazi na obali Persijskog zaliva na severnom kraju Ujedninjenih Arapskih Emirata. Ras Al Khaimah emirat zahvata područje od 43 km gde živi oko 263 hiljada stanovnika.. Predivne lagune i peščane plaže nadovezuju se na planinsku granicu sa Omanom.

Za ovu primamljivu destinaciju možete pronaći letove aviokompanije Qatar Airways na liniji Beograd - Ras Al Khaimah sa jednim presedanjem u Dohi. Cena povratne karte sa svim taksama i prljagom iznosi 749€.

Od Međunarodnog aerodroma u Dubaiu udaljen je 45 minuta. Kultura Emirata je sveprisutna u Ras el Hajmu. Glavni grad nosi isto ime i isti šarm, a arapska gostoprimljivost će vas pratiti gde god da krenete. Granicu sa zapadne strane čine vode Persijskog zaliva i 64 kilometra duga peščana plaža, dok na istoku možete videti delove spektakularnog planinskog venca Ru’us Al Jibal, deo Hadžar planina.

Šta posetiti?

Kada posetite Ras ej Hajma, najveći utisak na vas će ostaviti netaknuta priroda, sunčano vreme tokom cele godine, luksuzni hoteli, ali i brojne istorijske znamenitosti, kao i bogata ponuda avanturističkih aktivnosti. Turisti mogu plivati, pecati, igrati golf, istraživati pustinju na safariju, iskusiti tradicionalni beduinski pustinjski tabor, kao i planinariti na planini Hajar.

Ono što ćete doživeti ako se opredelite da posetite ovu destinaciju su sunčani dani tokom cele godine, bele peščane plaže, avanturizam, luksuzni svetki hoteli i resorti. Ovde ćete imati priliku da birate između različitih zabavnih sadržaja, restorana sa internacinonalnim kuhinjama, objektima za spa užitak... Grad je podeljen na dva dela, stari deo Rak i komercijalniji Al Nakheel. Za razliku od Dubaia i Abu Dabija, u Ras el Hajmu ćete provesti nešto mirniji i laganiji odmor.

Ukoliko poželite da otputujete u UAE i posetite Ras Al Khaimah, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.