Avio karte Amsterdam

amsterdam

Amsterdam je jedan od centara evropske kulture: od pozorišnih predstava do uličnih performera, od bioskopa i koncertnih sala do antikvarnica u muzejskoj četvrti. Svake godine u Amsterdamu se odigrava stotina premijera na raznim pozornicama širom grada i jako puno svetski poznatih imena održava koncerte, gostovanja, predavanja. Bioskop Tusčinski teatar je podignut 1921. u mešavini stilova art deko i „Amsterdamske škole“.

Amsterdam je jedna od umetničkih prestonica Evrope. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. Svi su čuli za Rajksmuzej - narodni muzej, muzej Van Goga i Stedelijk muzej - muzej savremene umetnosti, ali to nije sve! Amsterdam poseduje više od pedeset muzeja koji svojim bogatim kolekcijama privlače milione posetilaca svake godine.

U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone (Red light district) od holandskog slikarstva do odličnog šopinga. Amsterdam je podjednako grad zabave i grad kulture. Mozete uzivati u šetnji gradom ili centralnim parkom Vondel ali vas podjednako moze zabaviti uzurbana gomila turista koji škljockaju foto-aparatima i kojima se bez oklevanja mozete pridruziti.

Amsterdam je grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave, grad odličnog prevoza. U Amsterdamu vaša destinacija nikada nije predaleko, naročito ako sledite onu staru latinsku izreku - dok ste u Rimu ponašate se kao Rimljani - što u konkretnom slučaju znači da Amsterdam obilazite kao pravi Amsterdamci, vozeći bicikl, naravno

Online rezervacije avio karata i hotela

Do Amsterdama se najčešće putuje avionom. Sleće se na aerodrom Schiphol. Avio kompanija koje prevozi svakog dana putnike direktno iz Beograda (BEG) do Amsterdama (AMS) je Air Serbia. Sa aerodroma do centra možete da dođete metroom, vozom ili autobusom. Cena karte za vožnju metroom je oko 5 eura.

Da proverite cene avio karte i online rezervišete karte kliknite na link Avio karte do Amsterdama ili popunite masku sa leve strane ove stranice. Za Beograd unesite BEG, za Amsterdam AMS, unesite datume putovanja i kliknite na žuto dugme Pretraži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sa redovima letenja poređani od najjeftinijeg ka najskupljem.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na brojeve (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Amsterdamu - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

amsterdam-kanali
i-am-amsterdam
red-light

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.