Avio karte Rim

rim

Kad stignete u Rim imate utisak da ste sve već to negde videli, na slici, na filmu, na razglednici... Poznate slike svuda oko vas.

Grad je prepun znamenosti, počevši od Koloseuma, zatim čuvena Fonta di Trevi, Rimske katakombe, Panteon, kao i španske stepenice u samom srcu Rima...

Takođe, još jedan od razloga zbog čega treba posetiti Rim je svakako i uživanje u ispijanju italijanskog espresa na nekom od predivnih gradskih trgova.

Kada ste u Italiji, imate priliku da posetite još jednu državu i to najmanju na svetu. Okružen visokim zidinama i čuvan od strane švajcarske garde, Vatikan u sebi krije najpoznatiju katoličku crkvu na svetu - Baziliku sv. Petra. U Muzeju Vatikana nalazi se neprocenjivo umetničko blago za čije ćete razgledanje morati da izdvojite nekoliko sati, a svakako najpoznatiji deo ove institucije jeste Sikstinska kapela. Od centra Rima možete do Vatikana metroom ili čak pešaka. 

Da saznate više detalja o svim znamenitostima kliknite ovde

Online rezervacije avio karata i hotela

Do Rima najčešće se putuje avionom. Avio kompanije koje prevoze putnike direktno iz Beograda (BEG) do Rima (ROM) su Air Serbia, Alitalia i low cost kompanija EasyJet. Svi avioni sleću na aerodrom Fjumićino.

Informišite se o mogućem transferu na linku Prevoz sa/do aerodroma u Rimu

Da proverite cene avio karte i online rezervišete karte kliknite na Let do Rima ili popunite masku sa leve strane ove stranice. Za Beograd unesite BEG, za Rim ROM, unesite datume putovanja i kliknite na žuto dugme Pretraži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sa redovima letenja poređani od najjeftinijeg ka najskupljem.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na brojeve (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Rimu - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.