turkish-avio-kompanija

Turkish Airlines

  • Istanbul Turkish Airlines
  • Turkish Airlines
  • Turkish Airlines Kuba
Istanbul Turkish Airlines
avion-turkish

PROMOTIVNE CENE DO ŠARM EL ŠEIKA

Turkish Airlines akcija za kupovinu avionske karte do 30. jula.

Cena povratne avionske karte Beograd Šarm El Šeik je 294 eura.

DODATNA POGODNOST: Putnici za Šarm el Šeik mogu poneti jedan set opreme za ronjenje bez doplate :)

beograd-sarm-el-seik

Nove destinacije

Turkish Airlines je uveo dve nove destinacije u Rusiji. Sada možete leteti do Samare i Voronježa!

Letite biznis klasom do Johanesburga.

Kliknite na sliku i pogledajte ponudu letova. 

let-beograd-johanesburg

Jedinstvena garancija sigurne kupovine

Cene avio karata na Aerogaga sajtu su jednostavno najniže. To za Vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje biste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.
Više o garanciji > 

PREVOZIMO VAŠ BICIKL BESPLATNO DO KAPADOKIJE!

Za sva putovanja do 31. oktobra Turkish Airlines omogućava svojim putnicima da besplatno ponesu bicikl do Kapadokije

Nakon kupovine avionske karte pošaljite upit za prevoz bicikle na info@aerogaga.com

Letite Beograd Kayseri ili Beograd Nevsehir

Rezervacija i kupovina karata

Online rezervacije

Aviokarte možete rezervisati i kupiti na našem portalu tako što ćete popuniti polja maske pretraživača gore.
Proceduru kupovine možete da pogledate na stranici Uputstvo za kupovinu.

Promocije birate klikom na sliku (baner) promo destinacije na stranici.

Karte možete rezervisati i telefonom

Ukoliko se ne snalazite sami, uvek vam je dostupna naša korisnička podrška:

  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva
  • 0800-085-085 besplatan poziv iz Srbije
  • Viber ili WhatsApp broj +381-69-280-029-0

Na prekookeanskim letovima možete poneti 2 komada prtljaga do 23 kg

Informacije o prtljagu

Avio kompanija Turkish Airlines primenjuje dva različita koncepta kada je u pitanju prtljag:

  • Weight koncept - težinski koncept
  • Piece koncept - koncept "po komadu"

Za weight concept, putnici u ekonomskoj klasi imaju pravo na 30kg prtljaga, a u biznis klasi 40kg. Broj torbi u weight cocncept-u nije ograničen, ali jedna torba ni u kom slučaju ne sme da prelazi definisanu kilažu. Znači, npr, putnik biznis klase može da ima 2 torbe - jednu 20kg i drugu od 10kg, ali ne može da ima jednu torbu od 35kg, to nikako nije dozvoljeno.

Ukoliko je piece concept, putnici mogu da nose 2 komada prtljaga sa maksimalnom težinom 23kg u ekonomskoj i 32 kg u biznis klasi.

Posebne pogodnosti

Turkish Airlines BESPLATNO PREVOZI SKI I GOLF OPREMU, a za popularne “holiday” destinacije Maldivi, Sejšeli, Hurgada, Šarm El Šeik i Akaba BESPLATNO PREVOZI I OPREMU ZA RONJENJE i KAJT SURFING do 31. decembra 2018. godine.

Avio kompanija

Turkish Airlines saobraća dva puta dnevno na relaciji Beograd – Istanbul.

Sa flotom od 330 aviona, Turkish Airlines leti u više zemalja i na više međunarodnih destinacija nego bilo koja druga avio-kompanija u svetu. Turkish Airlines-om možete putovati iz Beograda preko Istanbula na 292 destinacije u 116 zemalja širom sveta.

Miles&Smiles program

Avio kompanija Turkish Airlines ima svoj program prikupljanja milja Miles&Smiles za nagrađivanje lojalnih putnika

Saznajte više o programu na linku Program za lojalne putnike Turkish Airlines-a i partnera

Milje se zarađuju tokom putovanja sa avio kompanijama Turkish Airlines, Anadolujet i svim članicama Star Alliance grupe, kao i korišćenjem usluga svih partnerskih firmi (boravak u hotelima, rentiranje automobila i kupovine u specijalizovanim prodavnicama).

Da postanete član kliknite na Miles&Smiles program

Milje se mogu trošiti kako za letove tako i za sve usluge partnera, a u zavisnosti od broja zarađenih milja. 

Nepraćeno dete

Deca uzrasta do 12 godina mogu da putuju bez pratnje roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe, ali je obavezna službena pratnja.

Samostalno mogu putovati stariji maloletnici, od 12 do 18 godina, ali moraju poštovati domaće propise o putovanju u inostranstvo. Zakon u Republici Srbiji nalaže da moraju imati putne isprave (pasoš).

Prevoz životinja

Za putovanje sa životnjom morate nam poslati upit na info@aerogaga.com nakon napravljene rezervacije za Vas. Navedite vrstu, težinu i dimenzije sa transporterom. Vaš upit se prosledjuje avio kompaniji i moraćemo da sačekamo njihovu potvrdu. Isključivo mora biti čist Tourkish Airlines let.

Besplatan hotelski smeštaj (Free Hotel Layover)

Aviokompanija putnicima kojima je pauza u Istanbulu 12 i više sati za ekonomsku klasu, i 9 sati za putnike biznis klase, obezbedjuje smeštaj u nekom od obližnjih hotela sa kojima aviokompanija ima sklopljen ugovor. 

Uslov za besplatan smeštaj je naravno karta Turkish Airlinesa i nepostojanje alternative za bliži let.

Više informacija>

TourIstanbul

Ako letite preko Istanbula i imate pauzu veću od 6 sati Turkish Airlines Vas besplatno vodi u obilazak grada!
TourIstanbul obuhvata posetu muzejima i istorijskim objektima. 

Neophodno je da na Hotel Desku budete 30 minuta pre polaska i nije potrebno unapred rezervisati. U zavisnosti od dužine pauze izmedju letova, možete izabrati termine i trajanje obilaska: 08:30-11:00, 09:00-15:00, 09:00-18:00, 12:00-18:00 i 16:00-21:00 svakog dana. 

Saznajte više>

Procedura predaje i preuzimanja prtljaga

Ukoliko morate da napustite smeštaj u jutarnjim časovima i imate nekoliko sati do polaska, ne morate nositi prtljag sa sobom dok šetate kroz Istanbul. Možete ga predati službeniku u Miniport kancelariji na Taksimu, samo ga obavezno obavestite o detaljima svog leta. Službenik ċe Vas registrovati, primiti prtljag i uručiti prtljažni privezak. Kada stignete na aerodrom, prtljag preuzimate u Miniport kancelariji na aerodromu i produžavate na check-in.

Ukoliko predajete prtljag pri dolasku u Istanbul, predajete prtljag u Miniport kancelariji na aerodromu, a možete ga preuzeti do 23h istog dana u kancelariji na Taksimu.

Grupna putovanja

Ukoliko želite da rezervišete let za više od 9 putnika (uključujući decu) to se vodi kao grupa i procedura se razlikuje od standardne. Rezervaciju ne radite kroz sajt već je neophodno je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa destinacijom, datumima putovanja i imenima putnika.

Specijalni zahtevi

Ukoliko imate neki specijalni zahtev, invalidska kolica, neko određeno sedište, potrebna Vam je medicinska pomoć na letu..., obavezno nam pre putovanja pošaljite mail na info@aerogaga.com. Vaš zahtev mora biti prosleđen avio kompaniji.

Komentari (43)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Sara Stanković 15.09.2013

Ocena:

Poštovani, zanima me za koji datum je let Beograd  -Njujork, koji košta 249€? Da li je to cena karte u jednom pravcu ili povratna?
Hvala unapred!

AeroGaga avionske karte 24.09.2013

Ocena:

U cenu od 249€ nisu uračunate aerodromske takse. Puna cena avio karte za let Beograd Njujork je 499€ i odnosi se na letove od 01. novembra do 13.februara. Da pogledate ponudu za planiarni datum putovanja kliknite na Letovi do Njujorka

Marijana Stolic 20.08.2013

Ocena:

Da li biti promo cena (akcije) za Istanbul do kraja godine i u kom periodu?

Dragica Latinović 23.07.2013

Ocena:

Koliko bi koštala povratna karta iz Librevila (Gabon) preko Istanbula do Beograda i nazad. Dolazak 26.08.2013. a povratak 11.09.2013. za jednu odraslu osobu, ekonomska klasa. Trebaju mi podaci o vremenu leta i čekanju u Istanbulu.
Hvala unapred

AeroGaga avionske karte 24.07.2013

Ocena:

Cena povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama iznosi 1.059 evra (120.615 dinara). Let je preko Istanbula Turkish Airlines aviokompanijom. Poletanje iz Librevila je u 02:20h. U Istanubl slećete u 11:40h, a iz Istanbula za Beograd polećete u 18:35h.Povratak iz Beograda je u 20:20h. U Istabulu imate čekanje od 19h i u Librevil slećete u 01:20h po lokalnom vremenu.

Da pogledate red letenja i preko drugih kompanija i online rezervišete kartu za let koji vam najviše odgovara kliknite na link Librevil Beograd

Sandra Mitrovic 15.05.2013

Ocena:

Postovani,
Interesuje me koliko bi kostala povratna karta sa sve avionskom taksom, ekonomska klasa, iz Beograda do Turske, Kušadasi.
Polazak 19.07.2013 i povratak 29.07.2013?
Odgovor pogledajte na linku Beograd Kušadasi let

Dragica Latinović 29.01.2013

Ocena:

Interesuje me ova promotivna cena povratne karte od 99 eur do Istanbula, ali me interesuje i dalja veza za Bejrut iz Istanbula. Koliko bi me koštala?
Išla bi od 15 do 18 marta, a vratila bi se od 26 do 31 marta. Kada imam najbolju vezu i koliko bi me ukupno koštala karta sa ovom promocijom?
Hvala

Bela Žikić 29.01.2013

Ocena:

Poštovana gospodo,
interesuje me turističko putovanje u vaš prelepi grad Istanbul. Molila bih vas ako možete da mi date sledeće uslove putovanja za grupu od oko 30 osoba. Mislila sam na sledeće uslove: avionsku kartu sa taksama, transfer, smeštaj u nekim jeftinijim hotelima sa doručkom na bazi 2 spavanja, organizovano razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku. Vreme putovanja bi moglo da bude od 01-15 maja 2013. god.
Hvala unapred.

Mihailo 11.01.2013

Ocena:

Da li vaša kompanija poseduje neku skolu za stjuarte i stjuardese i ako poseduje gde se nalazi?

Momir Bosanac 07.12.2012

Ocena:

Molim da mi dostavite ponudu za grupu od 20 putnika na relaciji Beograd - Istambul, polazak 26.04.2013, povratak 04.05.2013. i informaciju kojim danima letite za Kapadokiju.
Pozdrav!

Ljubica Janković 05.12.2012

Ocena:

Da li vaša kompanija raspisuje neki konkurs za stjuardese i koji su uslovi za prijavljivanje na isti?
Unapred hvala.

Bojana S 04.12.2012

Ocena:

Molim vas,
Interesuje me najjeftinija povratna karta Beograd Buenos Aires u bilo kom terminu 2013.godine. Period ostanka u Buenos Airesu izmedju 2 i 3 meseca.
Srdacan pozdrav!