Iseljenje na Novi Zeland

Postovani intersuje me iseljenje na Novom Zelandu na kojem sajtu mogu da pogledam koja su mi dokumenta potrebna za porodicu za zenu i dvoje dece jedno od 9 i drugo od 14 godina. Unapred hvala.

ODGOVOR

Mi smo internet portal koji se bavi isključivo prodajom avio karata online. Za sve informacije vezane za iseljenje na Novi Zeland pogledajte na linku Immigration New Zealand

Nakon dobijanja vize i svih potrebnih dokumenata za putovanja, predlažem vam da rezervišete avionsku kartu na linku Letovi do Novog Zelanda

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ako želite da plaćanje izvršite van Srbije jedini način je putem Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom i da preko svog naloga vršite rezervaciju i plaćanje.
Ukoliko plaćanježelite da izvršite u Srbiji kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA