Let u jednom smeru Beograd Tivat Natasa, Beograd

Zanima me najpovoljnija avionska karta u jednom pravcu Beograd-Tivat u periodu 30. juna? Pozdrav

ODGOVOR

Aviokarta za Tivat

Najpovoljnija cena avionske karte za let u jednom smeru Beograd Tivat, a za putovanje 30. juna iznosi 8.384 dinara sa svim uračunatim taksama.

Na raspolaganju imate nekoliko termina poletanja za letove koje obavljaju avio kompanije Jat Airways i Montenegreo Airlines: 7h, 7.50h, 8.15h, 9.40h, 13h, 17.35h i u 18.40h.

Da izaberete termin poletanja koji vam najviše odgovara i rezervišete avionsku kartu kliknite na link Let Beograd Tivat.

Rezervacija i kupovina avio karte

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu pročitajte na linku Online rezervacije
Avio kartu možete rezervisati i pozivom brojeva 0800-085085 i +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.

Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Crnu Goru poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti online.

Potrebno je da unesete tražene podatke na linku Uniqa zdravstveno osiguranje, a uputstvo kako da uplatite obračunati iznos dobićete mail-om. Nakon evidentirane uplate, polisu osiguranja ćemo vam takođe poslati mail-om.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA