Let do Moskve, hoteli

Imam nameru da kupim povratne avio karte Beograd - Moskva preko Minhena (Lufthansa) iz Beograda 14.avgusta a iz Moskve 29. ili 30.avgusta preko Frankfurta za Beograd.
Video sam da bi me te tri karte kostale 45.000 dinara ali mi nije jasno obzirom da se spava prilikom puta u Minhenu a prilikom povratka u Frankfurtu da li cena ukljucuje i spavanje u hotelu ili se noc provodi na aerodromu?
Pozdrav.

ODGOVOR

Let do Moskve, hoteli

U cenu karte nije uključeno noćenje već sami snosite troškove.
U zavisnosti od toga koliko je zadržavanje možete koristiti kabine za spavanje na aerodromu ili rezervisati hotelski smeštaj u gradu.
Detaljnije o minhenskom aerodromu pročitajte na linku Aerodrom Minhen

Na linku Hoteli u Nemačkoj pogledajte sve raspoložive hotele sa cenama za period koji vam odgovara

Uniqa putno osiguranje

Predlažem vam da odmah naručite i putno osiguranje koje je uvek poželjno da imate kada putujete u Moskvu.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Rezervacija avio karata

Avio karte rezervišite na linku Avionske karte do Moskve a platite ih na jedan od sledećih načina:

Ukoliko je plaćanje iz inostrabstva jedini način je putem Visa ili Master kartice

Avio karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280.029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA