Čekiranje prtljaga do krajnje destinacije

Molim vas da mi odgovorite na sledece pitanje: 03.12. putujem za Prag Austriskom kompanijom, Podgorica - Beč - Prag. Lonkretno me interesuje čekiranje prtljaga. Naime, kad ga čekiram u Podgorici znači li to da ne moram u Beču tražiti prtljag, već to oni prebacuju sa leta na let? Još me interesuje imate li mozda informaciju na kojem terminalu je navedeni let iz Beča za Prag?
Unaprijed hvala na odgovoru.

ODGOVOR

Nisam uspela da vas po mailu pronađem u bazi naši putnika i kupljenih avio karata, pa ne mogu 100% da stojim iza odgovora koji vam dajem jer nemam uvid u vašu avionsku kartu. 

Pretpostavljam da je karta vezana i da nisu kupljene dve odvojene avio karte (Beograd - Beč, Beč - Prag). Ukoliko je vezana karta, vi u Beogradu čekirate prtljag do krajnje destinacije Praga i ne uzimate ga u Beču i ponovopredajete. 

Sa druge strane, ako su u pitanju dve odvojene avio karte, onda će vam čekirati prtljag u Beogradu samo do Beča, a onda ponovo u Beču čekirate prtljag za Prag. 

Najbolje je da se direktno obratite agenciji preko koje ste kupili avio kartu da vam oni tačno kažu koju vrstu avio karte imate i do koje destinacije vam je omogućeno čekiranje prtljaga. Oni će vam onda i reći na kom je terminalu let iz Beča za Prag jer je ta informacija napisana na elektronskoj karti, a mi nemamo uvid u nju.

Da pogledate ponudu letova za svoje naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koju destinaciju. Više o tome na linku Garancija

Preko društvenih mreža: Facebook i Twitter možete pratiti sve aktuelne promocije i nagradne igre.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA