Težina prtljaga JAT Airways

Vracam se iz Pariza za Beograd Air Serbia-om, bivšim JAT-om. Zanima me kolika je maksimalna tezina prtljaga koju smem da unesem i koja je cena doplate po kilogramu ako se premaši dozvoljena tezina?
Takodje me zanima gde i kome bi trebala da platim ako premasim tezinu? Da li placam prilikom predaje kofera ili na nekom drugom mestu?

ODGOVOR

Težina prtljaga Air Serbia, bivši Jat Airways

Prekomerna težina prtljaga se konstatuje prilikom CHECK IN-a. Vi postavite vaš prtljag na vagu i vidi se koja je težina. Propisana težina prtljaga za mediteranske letove je 20 kg po putniku.
Za svaki prekomerni kilogram, putnik mora dodatno da plati na aerodromu. Detalje o cenama možete dobiti ukoliko se obratite kompaniji Air Serbia, bivši JAT

Cene avio karata za sve datume leta i sve destinacije svakog momenta možete proveriti na linku Jeftine avio karte

Uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko našeg sajta pročitajte na linku Kako da kupim kartu preko interneta?
Avionske karte koje rezervišete na sajtu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga odakle i kada vršite uplatu.

Ukoliko plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam sledeći načini plaćanja:

Ukoliko plaćanje vršite iz inostranstva i tokom vikenda iz Srbije, karte možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije.

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29. Možete i putem Viber-a i WhatsApp-a na broj 069 280 0290. 

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Na našem sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je poželjno da imate prilikom putovanja u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje i mi ćemo vam nakon toga poslati predračun za uplatu osiguranja na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu, putem e-maila ćete dobiti polisu osiguranja.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA