Ambasada Izraela

Ambasada Izraela
Ambasada Izraela u Boegradu se nalazi u ulici Kneza Aleksandra Karađorđevića broj 47 (Bulevar Mira). Kontakt telefon 011/3643500, fax: 011/3670304. Radno vreme konzularnog odeljenja svakog radnog dana od 10:00h do 13:00h.

Konzularne usluge

Izraelske misije širom sveta imaju konzularna odeljenja koja između ostalog pružaju konzularne usluge izraelskim državljanima u inostranstvu kao i stranim državljanima, u skladu sa zakonom o ulasku u izrael i zakonom o notarima .
Direkcija za konzularne poslove ministarstva inostranih poslova u Izraelu i konzularna odeljenja širom sveta obavljaju određene funkcije u skladu sa relevantnim zakonima.
Pružajući uslugu podnosiocu zahteva izraelski službenik vodi računa o tome da pružena usluga ne protivreći izraelskom zakonu ili zakonima zemlje domaćina.

Kontakti kozularnog odeljenja

Konzul i administrator:
Gospodja Sigal Shay
Email: cao@belgrade.mfa.gov.il

Službenik u konzulatu:
Email:consular@belgrade.mfa.gov.il

Tel: 011/36 43 500
Fax: 011/36 70 304

Da proverite cene karata za let do Izraela kliknite na Avio karte do Izraela
Instrukcije za kupovinu preko interneta pročitajte na Online kupovina
Avionske karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085

Savete vezane za putovanje avionom pročitajte na linku Informacije za putnike

Komentari (2)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Petar Stojanov 10.10.2013

Ocena:

Kada bi samo stupio u kontakt sa bogatim jevrejskim porodicama poput: Rotšilda i Rokfeler samo da im predstavim usmeno plan za nove investicije i zapošljavanje nas mladih u Srbiji. Napravili bi veliki izvoz, podigli natalitet, imali pristojne plate, menjali ovaj prokleti srpski lenji mentalitet bio im bi veciti duznik i pomagao njihovim potomcima. Nemojte braco Jevreji da naselite ovu lepu Srbiju jer je prokleta.

Slobodan Tomazovic 04.02.2013

Ocena:

Postovanje!
Ne znam da li će ovo pismo neko da pročita i prosledi dalje, ali ja ću ga napisati da mi je saves cista! Na strani sam Izraela 101% i mnogo sam se razocarao kada sam cuo da je Srbija prizanala Palestinu. Želim da znate da ja sa ovim nemam ništa. Žao mi je sto ne mogu drugacije da pomognem. Voleo bi da mi odgovorite cisto da znam da je neko procitao. moj tel. 0641771726