Ambasada Norveške

ambasada-norveske
Ambasada Republike Norveške u Beogradu se nalazi u Užičkoj ulici broj 43. Kontakt telefon: 011/3670404, fax:011/3690158. Radno vreme ambasade svakog radnog dana od 08:30h do 16:00h.

 Odeljenje za vize

 Ponedeljak - petak: 08:30h - 16:00h
 Za informacije o vizama pozovite 011/3672159 svakog radnog dana od 09:00 to 16:00h.
 E-mail: emb.belgrade@mfa.no
 Ambasada u Beogradu takođe obrađuje zahteve za državljane Crne Gore.

 Cene avionskih karata za let do Norveške proverite na linku Avio prevoz do Nemačke
 Savete vezane za putovanje avionom pročitajte na Informacije za putnike

 Putno zdravstveno osiguranje je jedan od uslova za putovanje.
 Putno zdravstveno osiguranje mora da pokriva sve troškove koji mogu nastati u vezi sa povratkom osobe u matičnu zemlju zbog zdravstvenih razloga, kao i u vezi sa pružanjem hitne medicinske pomoći i/ili hitnog bolničkog lečenja. Ovo osiguranje mora da važi na celoj teritoriji zemalja članica Šengena i da pokriva celokupan period boravka.
 Minimalno pokriće je EUR 30.000. Potraživanja od osiguravajuće kompanije treba da budu naplativa u zemlji članici Šengena, Švajcarskoj i/ili Lihtenštajnu.
 
 Osiguranje može biti obezbedjeno kod lokalne ili medjunarodne osiguravajuće kompanije i prikazano ambasadi.
 
 

Komentari (93)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Aleksandar Lazarevic 12.03.2016

Ocena:

Mene i suprugu interesuje kako možemo otići negde van, raditi bilo kakav posao, nemamo dece. Molim za odgovor, hvala pozz

AeroGaga Avionske Karte 14.03.2016

Ocena:

Mi smo portal za online prodaju avio karata, ukoliko želite da živite u Norveškoj avio kartu rezervišite na našem sajtu. Za posao se morate obratiti nadležnim institucijama.

Sve ponude letova pogledajte na linku Avio karta do Norveške.

Borko Stjepanović 03.03.2016

Ocena:

Interesuje nas posao varioca i medicinske sestre, koje su naše obaveze i šta treba da uradimo da odemo negđe sa dvoje male dijece?

AeroGaga Avionske Karte 04.03.2016

Ocena:

Mi smo portal za online prodaju avio karata, za posao u Norveškoj morate kontaktirati nadležne institucije.

Avio kartu do Norveške možete rezervisati na linku Aerogaga.

Hasan i Habiba 21.02.2016

Ocena:

Pozz. Da li postoji neki posao za mene i zaručnicu, živimo u Bosni i Hercegovini, želimo da se uzmemo pa da nešto zaradimo pre toga? Bilo kakav posao, mladi smo i sposobni. Molim odgovor

AerogagaAvionske karte 23.02.2016

Ocena:

Mi smo portal za prodaju avio karata online, za informacije o poslu u inostranstvu kontaktirajte nadležne institucije. Avio kartu do Norveške rezervišite na linku Aerogaga.

Aleksandar Kovacevic 15.09.2015

Ocena:

Da li postoji kakva mogucnost da dobijem posao bilo kakve vrste u Norveskoj?

AerogagaAvionskeKarte 17.09.2015

Ocena:

Mi se isključivo bavimo prodajom avio karata online. Za informacije koje su vam potrebne morate se obratiti direktno službama koje su zadužene za pronalaženje poslova u Norveškoj. Na linku Jeftine avio karte do Norveške rezervišite let.

Radomir Petrovic 17.03.2015

Ocena:

Da li neko zna da li treba nekome u Norveskoj, kuvar sa iskustvom, mogo bi raditi i ko konobar. Unapred zahvalna porodica Petrovic.

AeroGaga avionske karte 18.03.2015

Ocena:

Mi smo internet portal za prodaju avio karata online. Na našem sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio karte. Za posao je najbolje kontaktirati agencije koje se bave zapošljavanjem.

Bojan Stevic 14.02.2015

Ocena:

Ozenjen sam i imam sina od 6 meseci. Zavrsio sam srednju skolu, smer elektro tehnicar pogona, ali sam radio na raznim poslovima i raznim oblastima kao sto su elektricar, bravar, poslovni sekretar, imam dosta iskustva u poljoprivredi, stocarstvu. Zena je zavrsila fakultet bezbednosti ali nije radila u svojoj struci. Vrlo bi mi znacio bilo koji posao s' obzirom da imam porodicu, a posao ne.

AeroGaga avionske karte 18.02.2015

Ocena:

Na žalost mi vam tu ne možemo pomoći, jer se mi isključivo bavimo prodajom avio karata online. Morate da kontaktirate agencije za zapošljavanje. Na sajtu www.aerogaga.com rezervišite avio karte po najpovoljnijim cenama.

Zlatko Radjenovic 15.01.2015

Ocena:

Tražim posao u Norveškoj koji je extra dobro plaćen. Radim poslove bravara (2 godine iskustva), varioca (4 godine iskustva), brodomontera (5 godina iskustva), rukovaoca parnih kotlova (5 godina iskustva), aviomehanicara (1 godina iskustva). Držao diskoteke 10 godina u Srbiji i DiskJockey 15 godina. Radiću sve poslove koji su extra dobro plaćeni.

Aerogaga avionske karte 19.01.2015

Ocena:

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete kupiti avio kartu za Norvešku online, a za sve informacije u vezi zapošljavanja moraćete da kontaktirate direktno agencije za zapošljavanje.

Gabriela Cvijanov 08.01.2015

Ocena:

Poštovani, moj supružnik i ja smo zainteresovani za poslove vezano za Norvešku, moj muž je dekorater zidnih površina - građevinski randik sa iskustvom 10 godina u tim poslovima, a ja administrativni radnik. Da li me možete uputiti u poslove i kako stići do Norveške! Hvala Srdačan pozdrav!

AeroGaga avionske karte 13.01.2015

Ocena:

Mi smo internet portal koji se isključivo bavi prodajom avio karata online. Za poslove u Norveškoj se morate obratiti agencijama za zapošljavanje. Rezervišite avio karte na www.aerogaga.com

Dumic Nebojsa 26.11.2014

Ocena:

Kako doci do posla u Norveskoj. Ja sam vozac teretnih vozila, viljuskarista i povremeno radim posao vulkanizera, supruga je inzenjer hemijske tehnologije, trenutno bez zaposlenja. Imamo sina od dve i po godine.

Boban 22.11.2014

Ocena:

Trazim poso molera fasadera. Iskustvo 10 godina.