Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Jovica Stevanović 24.08.2015

Ocena:

Kolika je cena karte za Toronto u jednom smeru ekonomska klasa, a koliko povratna?

Aerogaga avio karte 27.08.2015

Ocena:

Da pogledate cenu avio karata kliknite na link www.aerogaga.com. Za Beograd unesite BEG,a za Toronto YTO. Cene se razlikuju od datuma do datuma, pa ćete videti koliko košta karta kada unesete datum putovanja

Marijana Lupinka 06.08.2015

Ocena:

Da li iko ima informaciju, kako se racuna diploma srednje medicinske sestre u Kanadi? Kako oni to gledaju i za koji posao moze da se konkurise? Tacnije, da li traze neki dodatni kurs ili moze da se radi kao negovatelj ili nesto slicno? Bila bih vrlo zahvalna na odgovoru, vec duze vreme ne mogu da pronadjem odgovor.

Aerogaga Avionske karte 13.08.2015

Ocena:

Preko portala www.aerogaga.com možete da obezbedite avio karte do Kanade. Za zapošljavanje moraćete da se snadjete na drugi način.

Maja 05.08.2015

Ocena:

Javili su nam iz Beca da izaberemo opciju kojom ce nam vratiti viziran pasos, izabrali smo da nam oni posalju obicnom postom. Da li znate koliko od prilike traje period dok ne dodje pasos?

Aerogaga Avionske karte 13.08.2015

Ocena:

Mi ne vršimo uslugu viziranja pasoša i zaista nemamo podatke o tome koliko je vremena potrebno da stigne pasoš iz Beča. Kod nas možete da obezbedite avio karte za sve destinacije.

Suzana 22.06.2015

Ocena:

Za podnosenje vize za maloletno lice da li su oba roditelja obavezna i dete koje putuje?

Aerogaga Avionske karte 22.06.2015

Ocena:

Preko našeg portala možete da obezbedite avio karte do Kanade, a za sve detalje o vizama kliknite ovde

Dušanka Plećević 20.06.2015

Ocena:

Na koliko meseci se dobija turistička viza za Kanadu?

Aerogaga Avionske karte 22.06.2015

Ocena:

Prema podacima koje mi imamo viza se izdaje na 10 godina i važi za više ulazaka. Za više detalja kliknite na Vize za Kanadu
Nakon dobijanja vize avio karte obezbedite na linku Jeftini letovi do Kanade

Suzana Tintor 16.06.2015

Ocena:

Da li mi iko može pomoći čula sam da Kanadske ambasade više nema u Beogradu. Da li je to tačno i koji bi mi dokumenti trebali kada bih je vadila?
Hvala unapred na odgovoru :-)

Aerogaga avio karte 17.06.2015

Ocena:

Postoji i dalje ambasda Kanade u Beogradu. Za sve informacije pozovite ih na +381-11-306-3000.

Snezana Popovic 21.03.2015

Ocena:

Dobar dan, meni treba mala pomoc i ne znam kome da se obratim. Ja sam aplicirala za imigraciono za kanadsku iseljenicku vizu,i dobijem sve pohvale na moju biografiju i puno toga, ali me buni sto me je kontaktirao advokat, koji trazi 3500 dolara unapred i nema nikakve garancije, navodno ceka se do 12 meseci pa da se onda sazna. Posto sam zaista uplasena da nije neka varka, pokusala sam da kontaktiram Kanadsku ambasadu ne bi li me oni uputili nekako, ali ne mogu da uspem nikako sa nekim da razgovaram. Javlja se sekretarica. Ako znate neki broj na koji mogu da razgovaram sa nekim bila bih zahvalna. Hvala unapred.

AeroGaga avionske karte 23.03.2015

Ocena:

Na linku Kanadska ambasada imate kontakt telefone za kancelariju u Beogradu. Ja vam ne mogu pomoći oko vašeg problema, jer se isključivo bavimo prodajom avio karata online. Kada dobijete vizu na sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio kartu

Mijatovic Svetozar 26.09.2014

Ocena:

Molim vas pomozite mi. Kada sam imao tri godine bio sam u Kanadi, imam mnogobrojnu familiju izmedju ostalog imam polu sestru i brata.
Kako mogu otici kod njih da zivim. Ovde sam izgubio u poplavama i posao a od malena sam hteo otici kod njih.

Aerogaga avionske karte 07.10.2014

Ocena:

Za sve informacije vezane za preseljenje u Kanadu je najbolje da kontaktirate direktno ambasadu. Mi se isključivo bavimo prodajom avio karata online. Rezervište na portalu www.aerogaga.com

Biljana Bursac 27.08.2014

Ocena:

Postovani radila bih na poslovima higijenacarke u vasoj ambasadi. Zavrsila sam srednju ekonomsku skolu, udata sam imam dvoje odrasle dece. Zivim u Novoj Pazovi. Smatram da sam sposobna za ovaj posao i bila bih vam zahvalna da me pozovete jer sam u nezavidnoj materijalnoj situacijil. Unapred hvala.

AeroGaga avionske karte 27.08.2014

Ocena:

Nemamo informacija vezanih za zapošljavanje, jer se bavimo prodajom avio karata online. Preko sajta www.aerogaga.com rezervišite avio karte za sve destinacije.

Rudar 21.08.2014

Ocena:

Pozdrav, zanima me kakve su sanse da se zaposlim na nekom povrsinskom kopu, inzenjer sam rudarstva i govorim tri jezika.

Aerogaga avionske karte 23.08.2014

Ocena:

Na žalost nemamo informacije vezane za zapošljavanje u Kanadi, jer se isključivo bavimo prodajom avio karata online. Na linku Jeftine avio karte do Kanade pogledajte ponude i rezervišite.