The Meydan - aranžman u lux hotelu sa 5*

Meydan glavna

Rezervaciju aranžmana možete izvršiti online do 30. januara, za period putovanja do kraja aprila.

Cene aranžmana se kreću od 542 eura i zavise od termina putovanja.

Na mail info@aerogaga.com nam pošaljite podatke:

- Period boravka u hotelu

- Broj osoba i koji tip usluge želite iz cenovnika

- Ime i prezime kontakt osobe, broj telefona (najbolje mobilni) i mail adresu na koju možemo da pošaljemo predračun za uplatu aranžmana

Smeštaj u hotelu sa 5*

Ovaj hotel oslikava jedinstvo luksuza, elegancije, prostranosti i stila i deo je novootvorenog hipodroma. Iz svake od soba, kao i iz hotelskog restorana, moguće je posmatrati konjske trke koje se održavaju od sredine oktobra do marta. Hotel se nalazi izvan najužeg gradskog područja Dubaija, pa omogućava mirniji odmor. Šoping centar Mall of the Emirates i Dubai Mall možete svakodnevno posetiti šatl autobusom koji su udaljeni svega 10-20 minuta vožnje.

Sobe su veoma prostrane, imaju klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, plazma SAT TV, sef, pribor za pravljenje čaja ili espresso kafe, mini-bar, internet pristup, peglu, dasku za peglanje, fen za kosu u kupatilu, a većina ima i balkon sa pogledom na trkalište. Gostima je na raspolaganju teretana, infiniti bazen, spa tretmani, masaža, golf tereni.
U glavnom hotelskom restoranu doručak je na bazi švedskog stola, a gosti mogu deo vremena da provedu i u nekoliko luksuznih barova i restorana kao što su kineski, tajlandski, indijski i japanski.

Novootvoreni klub na plaži nalazi se u luksuznoj četvrti grada Jumeirah Beach Residence, na čuvenom šetalištu i jedinoj pešačkoj zoni u Dubaiju - The Walk, pored plaže hotela Ritz Carlton. Blizina šoping i poslovnih centara, uz brojne zabavne sadržaje i restorane, pruža mogućnost kombinovanja kosmopolitskog uživanja sa relaksirajućim odmorom. Svojim članovima nudi privatnu plažu, dva bazena, salon za opuštanje, terasu za ručavanje, teretanu, spa tretmane i restoran.

Pored ovog, iz ponude izdvajamo i preporučujemo još i Sheraton Sharjah Beach Resort & SpaSarjah Carlton Hotel i Lotus Hotel & Spa Marina Dubai.

Osim svojim luksuznim i jedinstvenim projektima, ovag grad obiluje i turističkim atrakcijama. Zaliv Dubai Creek je veoma spektakularan, a sam grad deli na dva dela. Omiljeni vid zabave posetiocima Dubaia odvija se u Wild Wadiu, najinovativnijem vodenom parku na svetu.

Dubai takođe poseduje i najbolje golf terene na celom svetu, kao i najveći natkriveni skijaški centar. Ipak, najposećenija zgrada ovog čarobnog grada je World Trade Centre Dubai, koja je sa svojih 39 spratova, najviša zgrada ovog zaliva.

Kompletnu ponudu aranžmana možete pogledati na linku Hoteli Dubai

meydan-spavaca
meydan-wc
meydan-hol
meydan-terasa
meydan-hotel
meydan-soba-za-sastanke

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.