Aranžman u Dubaiju - Lotus Hotel & Spa Marina Dubai

Lotus Hotel

Rezervaciju aranžmana možete izvršiti online do 30. januara, za period putovanja do kraja aprila. 

Cene aranžmana se kreću od 439 eura i zavise od termina putovanja. Deca ne plaćaju punu cenu, već aranžman za njih iznosi 169 eura

Na mail info@aerogaga.com nam pošaljite podatke:

- Period boravka u hotelu

- Broj osoba i koji tip usluge želite iz cenovnika

- Ime i prezime kontakt osobe, broj telefona (najbolje mobilni) i mail adresu na koju možemo da pošaljemo predračun za uplatu aranžmana

Informacije o hotelu

Hotel se nalazi u srcu novog Dubaija u Dubai Marini sa prelepim pogledom na samu Marinu. Glavni tržni centri Jumeirah Beach Residence, Marina Mall, Mall of Emirates. se nalaze u neposrednoj blizini. Takođe se u okolini nalaze Rebel Ali Free Zone, Dubai Investment Park i Dubai Media City.

Sobe su u vidu studia, jednokrevetni ili dvokrevetni deluxe apartmani, a svaka soba ili apartman je potpuno opremljen sa svim što vam je potrebno za kraći ili duži boravak. U okviru apartmana se nalazi kompletno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim priborom, mikrotalasna rerna sa zamrzivačem, toster, čajnik, mašina za sudove, mašina za pranje veša, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu).

U sklopu hotela se nalaze restoran, otvoreni bazen, 24-časovni barovi, sala za sastanke, SPA centar, teretana, usluga je na bazi noćenja sa doručkom, postoji mogućnost doplate za ručak ili večeru.

Pored ovog, iz ponude izdvajamo i preporučujemo još i Sheraton Sharjah Beach Resort & SpaThe Meydan Lux Hotel i Sharjah Carlton Hotel.

Osim svojim luksuznim i jedinstvenim projektima, ovag grad obiluje i turističkim atrakcijama. Zaliv Dubai Creek je veoma spektakularan, a sam grad deli na dva dela. Omiljeni vid zabave posetiocima Dubaia odvija se u Wild Wadiu, najinovativnijem vodenom parku na svetu.

Dubai takođe poseduje i najbolje golf terene na celom svetu, kao i najveći natkriveni skijaški centar. Ipak, najposećenija zgrada ovog čarobnog grada je World Trade Centre Dubai, koja je sa svojih 39 spratova, najviša zgrada ovog zaliva.

Kompletnu ponudu aranžmana možete pogledati na linku Lotus Hotel & Spa Marina Dubai

lotus-soba
lotus-restoran
lotus-lobi
bazen-zadnja
lotus-teretana
lotus-restoran

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.