Wizzair letovi iz Niša do Malmea

Wizzair letovi iz Niša do Malmea

Wizzair je uveo direktnu liniju na relaciji Niš Malme.

Polasci su svake srede i nedelje u 10:55h, a cena karte kreće se od 2.699 dinara u jednom pravcu, dok za povratnu kartu treba izdvojiti oko 5000 dinara.

Zbog velikog interesovanja putnika u vreme novogodišnjih praznika uvedeni su i dodatni letovi četvrtkom. Dodatni letovi biće organizovani krajem decembra i početkom januara, pa će pored redovnih linija sredom i nedeljom, Wizz Air leteti i četvrtkom.

U cenu karte uračunate su sve takse i ručni prtljag koji ide sa vama u avion, čije dimenzije ne smeju biti veće od 42x32x25cm. Torba mora da stane ispod sedišta ispred vas.

Prilikom kupovine avio karte za destinaciju Niš Malme, za Niš unesite INI, a za Malmo unesite MMA.

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!
Napomena: za plaćanje uplatnicom bitno je da je izmedju leta i kupovine karte minimum 14 dana  

Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).
Nakon kupovine obavezno proverite kartu na linku Moje rezervacije

Doplata za prtljag na letovima Wizzair

Čekirani prtljag koji se predaje i ide u prtljažnik aviona dodatno se naplaćuje, a cena zavisi od datuma putovanja i načina kupovine (preko sajta, na aerodromu, preko Call centra).

Napomena: Uvek prilikom rezervacije možete da proverite koja je cena prtljaga. U delu gde popunjavate podatke putnika imate i opciju da odaberete težinu prtljaga i tu je prikazana cena.

Online check in

Čekiranje putem interneta dostupno je izmedju 30 dana i 3 sata pre zakazanog polaska i moguće je samo ako svi putnici u rezervaciji imaju najmanje jednu čekiranu torbu ili veliku kabinsku torbu na svim letovima. U svim ostalim slučajevima, čekiranje na aerodromu je obavezno bez ikakvih troškova. Svi putnici sa takvim rezervacijama moraju da odu na Wizz Air-ov šalter za čekiranje na aerodromu da se prijave.

Za čekiranje potrebno je da unesite šifru vaše karte (broj potvrde) i prezime putnika

Ako se čekirate na aerodromu doplata je 15€.

Ukoliko usluga čekiranja putem Interneta nije dostupna na aerodromu sa kog polazite, možete se besplatno čekirati na aerodromu.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.