Norvidžn er šatl

Norvidžn er šatl je druga najveća aviokompanija u Skandinaviji sa sedištem u Fornebu, Norveška. Uz konkurentne cene i prijateljska rešenja i usluge, kompanija je doživela značajan rast u poslednjih nekoliko godina.

Fly Dubai

Fly Dubai nudi putnicima najpristupačnije avio karte za preko 45 destinacija. Let možete rezervisati on line ili pozivom na broj 0800/085085 ili 062/280029.

Wizz air

Plan pokretanja aviokompanije Wizz Air donesen je u junu 2003. godine, kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Varadijem, generalnim direktorom kompanije.

Air one

Ponudu za sve letove, italijanske low cost avio kompaniju Air One pogledajte na sajtu. Avio karte možete rezervisati on line ili pozivom na broj 0800/085085.

Ryanair

Ryanair je irska niskotarifna avio kompanija sa sedištem u Dablinu, sa glavnim predstavništvom na Londonskom aerodromu Stansted. Osnovana je 1985. godine i od tada je najveća i najpoznatija low cost kompanija u Evropi.

Vueling

Low cost avio kompanija Vueling je španska avio kompanija sa tradicijom dugom 12 godina. Sedište avio kompanije je u Barseloni.