AuPark šoping centar

aupark-bratislava

Kako da vaše putovanje bude potpuno? Vrlo jednostavnoi u nekoliko koraka.

1. Na linku Jeftine avio karte iz Niša za Bratislavu možete pre svega da se informišete kada su letovi, koja je cena i kako da kupite kartu.

2. Mnogo bolje je unapred rezervisati smeštaj i odabrati lokaciju u centru gde vam je sve na dohvat ruke i možete pešaka da obiđete.

3. Kada kupite avionske karte i sletite u Bratislavu najjednostvnije je javnim prevozom doći do centra grada i svog stana, hotela ili hostela

4. Obilazak grada može da počne jer ima jako puno znamenitosti i istorijskih i kulturnih građevina. Neizostavno i obavezno treba obići tri najpopularnije statue u starom gradu: Napoleonovog vojnika, simpatičnog momka koji viri iz šahta - Čumila, a nedaleko o njega i Ignacio Lamar, Lepog Nacija.

5. Ukoliko ste smešteni u starom gradu preko Novog mosta NLO možete da dođete u novi deo Bratislave poznatiji kao Petržalka. Nalazi se na adresi: Einsteinova 18, 851 01 Bratislava-Petržalka, a radno vreme je svakog dana od 9 ujutru do 10 uveče. 

aupark-bratislava

U okviru AuPark šoping centra pored svih radnji, ima puno kafića i restorana, kao i prostora predviđenog za decu i igranje. Cene su pristupačne i sigurno ćete naći nešto što odgovara vašem budžetu. U okviru centra se nalazi i ogroman mega market sa više nego povoljnom ponudom.

Ispred centra se nalazi i veliki parking pa možete doći i kolima ukoliko vam to više odgovara. Plan samog centra i ponudu pogledajte ovde.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.