Deljenje težine prtljaga na RyanAir letu

tezina-prtljaga

Sigurno vam se desilo da prilikom putovanja vi i vaš saputnik imate različitu težinu prtljaga. RyanAir svojim putnicima koji kupe avio karte kod nas omogućava međusobno deljenje prtljaga.

Šta to zapravo znači? Ukoliko na jednoj rezervaciji za avio karte ima više putnika i svako je kupio prtljag imate mogućnost da međusobno podelite kupljenu težinu prtljaga kada se zajedno čekirate.

Na primer: Ukoliko dva prijatelja putuju zajedno i nalaze se na istoj rezervaciji, a kupili su svako po jednu čekiranu torbu težine do 15kg, jedan može da preda težinu torbe npr 17kg, a drugi 13kg. Ovaj odnos može da se menja sve dok ne prekorači kupljena težina prtljaga.

Imajte u vidu da iz bezbednosnih razloga RyanAir ne dozvoljava prtljag koji je teži od 32kg ili koji prevazilzi dimenzije 81x119x119cm

Pored toga, u osnovnu cenu avio karte je uračunat ručni prtljag dimenzije 55x40x20cm koji ne prelazi 10kg.

RyanAir kupovina avio karte

Sa teritorije Srbije tiče ova kompanija leti samo iz Niša (INI) do sledećih destincija: Bratislava (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS) - karte se kreću od 10eur, a plaćanje i kupovina se obavljaju na napred navedenim linkovima. Naravno, odaberite grad gde želite da putujete. Plaćanje je Visa ili Master karticama, a na zadnjem koraku možete da dokupite prtljag koji čekirate. 

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.