Izmena RyanAir leta posle check-in

ryanair-promena-leta

Kada jednom kupite avio kartu na AeroGaga za direktan let low cost kompanije RyanAir i uradite online čekin, možete da menjate kartu do 4 sata pre leta, ali nažalost promenu nije moguće obaviti online.

Za takav vid promene neophodno je da se kontaktira direktno RyanAir call centar. Operater njihov će otkazati čekiranje i izmeniti let.

Cena usluge izmene je uvek prikazana po pravcu i osobi (tako se i naplaćuje) a zavisi i od sezone tj. perioda za kada je karta. Van sezona promena se kreće od 45 evra i više, a u sezoni preko 60 evra po smeru.

Svaki putnik je odgovoran da se čekira na vreme.

Čekiranje preko interneta je besplatno, a otvara se u zavisnosti od toga koji tip kupovine ste obavili:

* putnici koji su kupili i posebno sedište mogu  da se čekiraju u periodu od 30 dana do 2 sata pre poletanja aviona. Cena sedišta se kreće od 2 evra za obično, a od 7 evra za prva dva reda u avionu.
* putnici koji nisu kupili određeno sedište u avionu mogu online da se čekiraju od 4 dana do 2 sata pre leta
* Business Plus putnici mogu potpuno besplatno da se čekiraju na aerodromu 

Na teritoriji Srbije tiče ova kompanija leti samo iz/do Niša (INI) do sledećih destincija: Bratislava (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS) - cena karte u jednom smeru kreće se od 5 evra pa na gore, a karte možete kupiti Visa ili Master karticama na napred navedenim linkovima.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.