Jeftini letovi iz Niša do Bratislave

bratislava-aerogaga
nis-bratislava-ryanair

Jeftini letovi iz Niša do Bratislave postoje svakog ponedeljka i petka kompanijom RyanAir. Poletanje iz Niša je u 16:05h, a povratak iz Bratislave u 14:10h.

Avio kartu možete da kupite online na linku Niš Bratislava. Plaćanje se vrši isključivo Visa ili Master karticom direktno na napred navedenom linku. Jako je važno da uneste datume kada je ponedeljak ili petak da bi dobili željenu raspoloživost letova i cenu.

Posebna pogodnost za pravna lica: Ukoliko su vam potrebne avionske karte do Bratislave, a želite da platite preko firme potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa podacima putnika, tačnim datumima putovanja i informacijom da li vam je potreban prtljag ili ne.

U cenu prikazanu na sajtu uračunata su dva besplatna kabinska prtljaga, jedna torba težine do 10kg (maksimalne veličine 55x40x20cm) i jedna mala ručna torba (maksimalne veličine: 35x20x20cm). Dimenzije prtljaga moraju da se poštuju, kofer ne sme da prelazi navedene dimenzije. Ukoliko pređe naplatiće vam ga kao predati prtljag. Cena za online kupovinu prtljaga se kreće od 10 do 40 evra, a na aerodromu od 25 do 50 evra (zavisno od datuma putovanja i destinacije).

Kada kupite kartu na našem sajtu jako je važno da se 4 dana pre poletanja uradi čekiranje. To možete sami da uradite na sajtu kompanije ili da nam pošaljete sliku pasoša da to mi uradimo umesto vas. Bording kartu je potrebno da odštampate i obavezno ponesete sa sobom na aerodrom. Čekiranje na aerodromu aviokompanija naplaćuje 45 eur, pa ćete na ovaj način izbeći taj mogući trošak. 

Kada se budete vraćali iz Bratislave neophodno je da na aerodromu nađete šalter na kome piše Visa check i tamo predate bording kartu i pasoš. Pečatiraće vam bording kartu i tek nakon toga možete da idete na pasošku kontrolu.

nis-bratislava-ruta

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.