Čekiranje za RyanAir let

ryan-air-checkin

Kada kupite avio kartu na AeroGaga za direktan let low cost kompanije RyanAir potrebno je da se online čekirate ovde. Čekiranje je besplatno. Unosite šifru rezervacije koju ste dobili prilikom kupovine, a kao mail navodite info@aerogaga.com.

Što se teritorije Srbije tiče ova kompanija leti samo iz Niša (INI) do sledećih destincija: Bratislava (BTS), Bergamo (BGY), Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS)

Kliknite na video i pogledajte film kako da brzo i jednostavno urdite online čekiranje.

Predaja prtljaga za čekiranje

ryan-air-checkin

Ukoliko uradite online čeki n na sajtu, a imate prtljag koji treba da predate preporučujemo da čekirate prtljag što ranije možete. Šalteri za prijem prtljaga se otvaraju dva sata pred let, a zatvaraju se 40 minuta pre poletanja.

Ako zakasnite vaša avio karta može biti automatski otkazana i kompanija vam neće dozvoliti da uđete u avion

Ukoliko zaboravite ili izgubite bording kartu koju ste čekirali budite bez brige jer imate mogućnost da je ponovo odštampate do dva sata pre poletanja.

Ako stignete na aerodrom bez odštampane bording karte službenik na šalteru može da vam odštampa bording ali će vam tom prilikom i naplatiti tu uslogu u iznosu od 15 evra, a na računu će vam pisati Boarding Card Reissue Fee. Ova mogućnost je dostupna najkasnije 40 minuta pre poletnja.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.