Cena čekirane torbe na RyanAir letu

prtljag-ryanair

Kako je u osnovnu cenu avio karte za RyanAir letove uračunat ručni prtljag maksimalne dimenzije 55x40x20cm ukoliko imate potrebu da ponesete i veću torbu imajte u vidu da se ona dodatno plaća.

Možete da čekirate do dve torbe maksimalne težine 15kg ili 20kg koje ste kupili prilikom inicijalne rezervacije karata na primer iz Niša za Bratislavu (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS) 

Naknadna kupovina prtljaga

Ukoliko naknadno želite da kupite prtljag možete to da uradite slanjem maila na info@aerogaga.com najkasnije do dva sata pre poletanja aviona.

Cena za čekirane torbe je iskazana po osobi i po pravcu. Ovo je dobro jer možete da dokupite prtljag samo u jednom smeru ili dodatnu torbu po smeru. Ukoliko prtljag plaćate na aerodromu cena je do 20% veća nego preko AeroGaga. 

Cena čekiranog prtljaga

Nadoknade za prtljag zavise od destinacije gde putujete, kao i perioda putovanja (niska ili visoka sezona). Oštri predmeti koji se nalaze u predatom prtljagu moraju dobro da budu umotani i zaštićeni kako se ne bi neko od osoblja i putnika povredio. U svakom trenutku, ako vas ima više na jednoj rezervaciji možete međusobno da preraspodelite težinu prtljaga

Ukoliko kupujete prtljag težine do 15kg cena se kreće od 10eur do 40eur, a ako je težina do 20kg ekstra se doplaćuje od 5 do 10eur.

Za slučaj da prekoračite dozvoljenu tj. kupljenu težinu prtljaga na aerodromu plaćate prekoračenje od 10eur po kilogramu. Obratite pažnju na ovo jer se nekada više isplati da kupite još jedan prtljag nego da imate doplatu za prekoračenje po kilogramu

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.