Jeftini letovi iz Niša do Berlina

Jeftini letovi iz Niša do Berlina

Jeftini letovi iz Niša do Berlina postoje za polazak svakog četvrtka i nedelje. Let obavlja Ryanair avio kompanija.

U nastavku je red letenja do Berlina, kao i vremena polaska: 

NIŠ BERLIN 14:55h ČET, NED
BERLIN NIŠ  13:10h ČET, NED
   

Za online rezervaciju avionske karte kliknite na link NIŠ BERLIN

Plaćanje je isključivo Visa ili Master kreditnom karticom na trećem koraku rezervacije, odmah ispod polja za unos podataka putnika. Obavezno unesite tačan datum polaska (četvrtak ili nedelju) kako biste dobili prikaz leta i cenu.

Posebna pogodnost za pravna lica

Ako želite da plaćanje avionskih karata ide preko firme, pošaljite nam mail na info@aerogaga.com. Navedite obavezno tačne podatke putnika (imena i prezimena identično kao u pasošu), tačne datume putovanja i informaciju da li vam je potreban kofer. 

Prikazane cene na sajtu su sa uključenim ručnim prtljagom, dve torbe, jedna do 10 kg dimenzija 55x40x20cm, a druga je ograničena na 35x20x20cm. 

NAPOMENA: Obavezno poštujte propisane dimenzije, svako prekoračenje vam mogu naplatiti kao čekirani prtljag. Cene čekiranog kofera se kreću od 10 do 40 eura po pravcu ukoliko je kupovina online, kao i od 25 do 50 eura za kupovinu na aerodromu, zavisno od datuma putovanja. 

Online čekiranje 

Za sve Ryanair letove kupljene preko Aerogaga sajta 2 dana pre polaska obavezno je online čekiranje. Na sajtu avio kompanije možete besplatno izvršiti čekiranje, ili ukoliko vam je lakše pošaljite slike pasoša na na info@aerogaga.com da mi to uradimo za vas. Obavezno odštampajte bording kartu i ponesite sa sobom na aerodrom. Na aerodromu se čekiranje naplaćuje 45 eura, dok je online besplatno. 

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.